ALL-IN GLAS? Groen gedaan!

Duurzaamheid staat steeds meer in de schijnwerpers en dat is goed nieuws voor ons allemaal. Zowel consumenten als bedrijven voelen een groeiende drang om bewuster te leven en te werken. Dat maakt duurzaamheid een blijvende beweging die onze manier van denken en handelen transformeert. Met het keurmerk ‘GroenGedaan’! garandeert ALL-IN GLAS niet alleen kwaliteit, maar ook een groen hart.

Kleinere ecologische voetafdruk

Als glasspecialist dragen we al jaren bij aan duurzaamheid. Door enkel glas te vervangen door het juiste isolatieglas, dragen we eraan bij dat bewoners hun huizen makkelijker op temperatuur houden en minder energie verbruiken. Dat resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar ook in een kleinere ecologische voetafdruk.

ALL-IN GLAS: groen en gecertificeerd

Maar daar stopt duurzaamheid niet voor ALL-IN GLAS. Inmiddels hebben wij het keurmerk ‘GroenGedaan!’ gekregen van Stichting Duurzaam. Dit keurmerk is onze belofte om reparaties, herstelwerkzaamheden en onderhoud uit te voeren op een manier die goed is voor de planeet. Met het ‘GroenGedaan!’-keurmerk laten we zien dat duurzaamheid geen wassen neus is, maar dat we ons honderd procent inzetten, voor zowel kwaliteit als het milieu.

Over het keurmerk ‘GroenGedaan!’ van Stichting Duurzaam

Stichting Duurzaam, die het keurmerk uitgeeft, is niet zomaar de eerste de beste. Het is een serieuze partij die wordt gesteund door belangrijke spelers zoals verzekeringsmaatschappijen, gemeenten, woningcoöperaties en de overheid. Met operaties in de hele BeNeLux maakt de stichting het consumenten en opdrachtgevers makkelijker om bewust te kiezen voor duurzame bedrijven voor onderhoud en reparaties. De onafhankelijke positie van Stichting Duurzaam zorgt ervoor dat gecertificeerde bedrijven objectief zijn getoetst, zonder politieke belangen of greenwashing. De eisen waaraan bedrijven moeten voldoen, worden beheerd door de Colleges van Deskundigen, waarin belangrijke stakeholders zijn vertegenwoordigd. Bovendien ondersteunt Stichting Duurzaam bedrijven bij een duurzame bedrijfsvoering en worden audits uitgevoerd door geaccrediteerde organisaties zoals DEKRA, Corbo en KIWA.

Waarom kiezen voor een groen bedrijf?

Door te kiezen voor een gecertificeerd groen bedrijf zoals ALL-IN GLAS, draag je indirect ook bij aan een schonere wereld. Daarbij lever je natuurlijk niet in op kwaliteit. Onze dienstverlening is niet alleen groen, maar ook van de bovenste plank als het gaat om kwaliteit.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig hoe je op korte termijn energiebesparend HR++ glas geplaatst krijgt in je woning met een scherpe afbetalingsregeling? Neem contact met ons op via mail of bel naar 030 231 06 94. We vertellen je graag meer.