Glasreparatie

Heeft u een gescheurde of volledig gebroken ruit? Of wilt u een barst in een raam repareren? Bij ALL-IN GLAS lossen we dit voor u op, en snel! Bij ons kunt u gemakkelijk een glasreparatie afspraak inplannen wanneer dit voor u het beste uitkomt. Daarnaast ontvangt u notificaties op uw mobiele telefoon, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van de reparatie.

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd glasschade en glasreparaties. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Glasreparatie door heel Nederland

Een gebroken raam of glas met barst is niet alleen een doorn in het oog, maar ook een potentiële bron van problemen. Van kou en tocht tot verhoogde risico’s op inbraak, een kapotte ruit kan flink wat stress opleveren. Onze betrouwbare glaszetters zorgen voor een snelle en vakkundige ruitreparatie. Kiest u voor ALL-IN GLAS, dan kiest u voor:

  • Advies op maat
  • Direct beschikbaar
  • Snelle prijsindicatie
  • Notificatie via uw mobiel
  • Verzekeringshulp
  • Kwaliteitslabel


Enkelglas vervangen door HR++ dubbelglas

Mocht u te maken hebben met schade aan enkel glas, dan is het een uitgelezen kans om over te stappen naar dubbel glas. Hoewel de extra kosten voor dubbel glas meestal voor eigen rekening zijn, biedt dubbel glas tal van voordelen die de investering meer dan waard maken. Klik hier voor meer informatie over glasisolatie.

Kosten glasreparatie

Wat kost het repareren van uw raam of ruit? ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend glasspecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Met ons team van specialisten kunnen we elk project of reparatie voor u oplossen. Bij ons ontvangt u snel een prijsindicatie die gebaseerd is op uw situatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende glas offerte op maat aan of neem  contact met ons op voor de kosten om uw glas te repareren.

Partner met verzekeringsmaatschappijen

Een goede samenwerking met verzekeraars is voor ons essentieel. We werken samen met een groot aantal maatschappijen zoals Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, en vele anderen. Dit betekent dat de kosten van de glasreparaties in de meeste gevallen rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij wordt gefactureerd, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. Klik hier voor meer informatie over onze partners.

Glas in lood laten repareren

Glas in lood is een prachtige vorm van raamdecoratie. Omdat deze vorm van glas kwetsbaar is, kan het door de jaren heen beschadigd raken. Of het nu gaat om een kleine barst in het glas of een verbogen loodstrip, een professionele aanpak is cruciaal voor het behoud van het authentieke karakter. ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het repareren en herstellen van glas-in-lood en staat voor u klaar om uw glas in lood te repareren. Klik hier voor meer informatie over onze glas-in-lood service.

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend glasspecialist in glasreparatie en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

The guys were efficient, polite, and didn’t mind that they had to speak English to me. Very respectful. I really recommend them.
Vladimir Z.
07:38 21 Jun 24
Snel geregeld allemaal. Inmeten dag erna offerte en binnen 3 weken geplaatst. Personeel zeer vriendelijk en werken netjes.
William V.
12:10 19 Jun 24
Vanaf het eerste telefonische contact, de daarop volgende inmeetafspraak t/m. de levering en plaatsing door 2 zeer bekwame, snel werkende, vriendelijke heren zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf!
Janny Van D.
17:21 18 Jun 24
Mannen hebben het netjes gedaan.Zeer zeer tevreden
Angelique vd B.
19:26 14 Jun 24
Erg prettig is alles gegaan. Offerte eerst dmv zelf opgenomen afmetingen voor 14 nieuwe ramen.Prijs was zeer netjes.Hierna inmeter geweest, erg nette man en kwam netjes op tijd ondanks het hondeweer.Daarna nieuwe goedkopere prijs gehad.Vandaag kwamen er 3 monteurs netjes op tijd volgens afspraak.3 Keurige gezellige mannen die duidelijk vakwerk afgeleverd hebben.De ramen zijn goed geplaatst en ze hebben zoveel mogelijk alles netjes opgeruimd.Bij het weggaan schudden ze ook nog even netjes mij en mijn dochter alle 3 de hand.Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Klaas P.
17:02 13 Jun 24
Prettig bedrijf, reageert snel en levert zeer netjes werk.
Simone K.
05:48 13 Jun 24
All-In Glas is een waanzinnige partij en ben erg tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over waanzinnig sterke service, klantvriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd personeel en zijn erg netjes. Daarom zou ik deze partij ook zeker aanraden!
Mello van den A.
21:12 07 Jun 24
Deze klus is mooi geklaard. We hebben afwijkende ramen, maar het ziet er allemaal prima uit. Heel zorgvuldig afgewerkt.
Karin S.
05:45 06 Jun 24
Het werk is goed en netjes uitgevoerd.Alleen een afspraak maken ging wat stroef door 2x afgezegd….
S. C.
11:35 31 May 24
Inmeten, bestellen en plaatsen was echt top. Onwijs blij met het eindresultaat.Tussentijdse updates over verwachte levertijd had beter gekund.
Frank P.
12:28 25 May 24
1 raam in een kunststof kozijn laten vervangen. Van A tot Z alles prima verlopen. Eindelijk een bedrijf die de ICT ook op orde heeft. Ik werd netjes continu per mail op de hoogte gehouden van de status en van wat ik op welk moment kon verwachten. Chapeau!
Laura
13:35 21 May 24
Ik ben super tevreden over de vervanging van drie (standaard)ramen. In korte doorlooptijd offerte, afspraak voor inmeten gehad en definitieve prijsopgave ontvangen. Tussentijds werd ik keurig via app en mail op de hoogte gehouden, kon ik afspraken flexibel inplannen. Glas is vandaag vakkundig geplaatst. Ik ben blij dat het voor ons buitenschilderwerk geplaatst is.
Edwin B.
16:58 07 May 24
Soms doet een bedrijf echt alles goed! De offerte-aanvraag verliep vlot (afspraak maken, opmeten, offerte opstellen). De jongens die het glas kwamen installeren zijn vakkundig, beleefd en hebben heel snel gewerkt. En alles keurig achtergelaten.
Mila
11:50 03 May 24
Beste Team ALL-IN GLAS,Hartelijk dank voor jullie uitstekende service en vakmanschap! We willen graag onze waardering uitspreken voor de geweldige glaswerkzaamheden die jullie recentelijk voor ons hebben uitgevoerd. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project waren we onder de indruk van jullie professionaliteit en toewijding aan kwaliteit.Het glaswerk ziet er niet alleen prachtig uit, maar we zijn ook zeer tevreden over de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Het is duidelijk dat jullie team veel expertise heeft en aandacht besteedt aan elk detail om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan onze verwachtingen voldeed.Wat ons vooral opviel, was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van jullie collega die bij ons werkte. Hij/zij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden, gaf advies waar nodig en zorgde ervoor dat het hele proces soepel verliep. Deze persoonlijke touch maakte echt een verschil en maakte de ervaring des te positiever.We willen jullie bedanken voor jullie toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Jullie hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor glaswerkzaamheden, en we zullen zeker weer gebruikmaken van jullie diensten in de toekomst. We zullen ook niet aarzelen om jullie aan te bevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige glasproducten en professionele service.Nogmaals, hartelijk dank aan het hele team van ALL-IN GLAS voor een fantastische ervaring!Met vriendelijke groet,Caglayan Tosun
Caglayanarzutosun T.
13:42 02 May 24
Vriendelijke en vaktechnische mannen. Keurig werk geleverd. Kwamen op afgesproken tijd.Ben heel tevreden
Rita D.
09:27 30 Apr 24
Glas perfect vervangen. Vriendelijk. Werken netjes, kortom zeer tevreden!
Wopke S
12:18 24 Apr 24
Kapot ruitje was snel en goed vervangen, persoon was ook zeer vriendelijk.
Frank van der W.
13:51 18 Apr 24
Very happy with the price and service. Replaced two external and one internal window. Efficient process and work well executed.
Fraser W.
09:33 18 Apr 24
Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24

Veelgestelde vragen over glasreparatie

Ben ik verzekerd tegen glasschade?

In vele gevallen worden de kosten van glasreparatie vergoed door verzekeringsmaatschappijen. We werken samen met een groot aantal maatschappijen zoals Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, en vele anderen. Dit betekent dat we de kosten in de meeste gevallen rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij factureren.  Klik hier voor meer informatie over onze partners.

Hoe ontstaat een thermische breuk?

Een thermische breuk is een breuk in een ruit als gevolg van een te groot warmteverschil. Het treedt op als er zonnewarmte op je ruit valt en een donker object voor zoveel warmteabsorptie zorgt dat de ruit te veel uitzet en knapt. Lees hier meer informatie over een thermische breuk repareren. 

Werken jullie door heel Nederland?

Wij zijn gevestigd in hartje Utrecht, en we rijden door heel Nederland naar klanten. We kunnen glas op maat leveren, glas vervangen, glas bewerken en hebben een spoedservice.

Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat (op afspraak)- In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen. U kunt materialen veelal direct meenemen (mits voorradig).