Glasreparatie

Heeft u een gescheurde of volledig gebroken ruit? Of wilt u een barst in een raam repareren? Bij ALL-IN GLAS lossen we dit voor u op, en snel! Bij ons kunt u gemakkelijk een glasreparatie afspraak inplannen wanneer dit voor u het beste uitkomt. Daarnaast ontvangt u notificaties op uw mobiele telefoon, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van de reparatie.

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd glasschade en glasreparatie. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Glasreparatie door heel Nederland

Een gebroken raam of glas met barst is niet alleen een doorn in het oog, maar ook een potentiële bron van problemen. Van kou en tocht tot verhoogde risico’s op inbraak, een kapotte ruit kan flink wat stress opleveren. Onze betrouwbare glaszetters zorgen voor een snelle en vakkundige ruitreparatie. Kiest u voor ALL-IN GLAS, dan kiest u voor:

  • Advies op maat
  • Direct beschikbaar
  • Snelle prijsindicatie
  • Notificatie via uw mobiel
  • Verzekeringshulp
  • Kwaliteitslabel


Enkelglas vervangen door HR++ dubbelglas

Mocht u te maken hebben met schade aan enkel glas, dan is het een uitgelezen kans om over te stappen naar dubbel glas. Hoewel de extra kosten voor dubbel glas meestal voor eigen rekening zijn, biedt dubbel glas tal van voordelen die de investering meer dan waard maken. Klik hier voor meer informatie over glasisolatie.

Kosten glasreparatie

Wat kost het repareren van uw raam of ruit? ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend glasspecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Met ons team van specialisten kunnen we elk project of reparatie voor u oplossen. Bij ons ontvangt u snel een prijsindicatie die gebaseerd is op uw situatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende glas offerte op maat aan of neem  contact met ons op voor de kosten om uw glas te repareren.

Partner met verzekeringsmaatschappijen

Een goede samenwerking met verzekeraars is voor ons essentieel. We werken samen met een groot aantal maatschappijen zoals Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, en vele anderen. Dit betekent dat de kosten van de glasreparatie in de meeste gevallen rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij wordt gefactureerd, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. Klik hier voor meer informatie over onze partners.

Glas in lood laten repareren

Glas in lood is een prachtige vorm van raamdecoratie. Omdat deze vorm van glas kwetsbaar is, kan het door de jaren heen beschadigd raken. Of het nu gaat om een kleine barst in het glas of een verbogen loodstrip, een professionele aanpak is cruciaal voor het behoud van het authentieke karakter. ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het repareren en herstellen van glas-in-lood en staat voor u klaar om uw glas in lood te repareren. Klik hier voor meer informatie over onze glas-in-lood service.

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend glasspecialist in glasreparatie en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24
Monteur was netjes op tijd en werkte zeer netjes en accuraat. Nadien werd alles netjes opgeruimd en meegenomen. Zeer professioneel. Eenvolgende keer zal ik zeer zeker weer voor ALLINGLASS kiezen.
Jan R.
17:43 10 Apr 24
Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Werk netjes afgeleverd. Boel aangeveegd dus prima werk.
Ben van der P.
12:24 09 Apr 24
allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:10 05 Apr 24
Goede service, goede communicatie, glas mooi teruggeplaatst.
Yas
09:09 05 Apr 24
Vriendelijke en bekwame glaszetters. Netjes en vlot gewerkt, ruit vakkundig geplaatst, afgekit en schoongemaakt.
Mathijs Van De W.
11:56 29 Mar 24
Prima geregeld allemaal.Duidelijke communicatie en goed werk!
Axel van Venrooij (A-pollo A.
11:22 18 Mar 24
Zeer goede en duidelijke communicatie. Optijd, geen verassingen en zeer vriendelijk! Ontzettend tevreden!!
Jacqueline B.
17:43 15 Mar 24
Goede ervaring. Vanaf het moment van eerste kontakt snel een offerte mogen ontvangen en na goedkeuring ongeveer een 5 weken later de vervanging van enkelglas naar HR++ glas op de eerste verdieping en begane grond. Al met al is alles netjes geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat.
Dick H.
16:17 08 Mar 24
Netjes en vlot gewerkt. In goed overleg gewerkt. Eind resultaat prima.
Rob van der S.
14:18 05 Mar 24
Snel en netjes geholpen door goede vakmensen,zeer tevreden.
Michel L.
12:16 05 Mar 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24

Veelgestelde vragen over glasreparatie

Ben ik verzekerd tegen glasschade?

In vele gevallen worden de kosten van glasreparatie vergoed door verzekeringsmaatschappijen. We werken samen met een groot aantal maatschappijen zoals Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, en vele anderen. Dit betekent dat we de kosten in de meeste gevallen rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij factureren.  Klik hier voor meer informatie over onze partners.

Hoe ontstaat een thermische breuk?

Een thermische breuk is een breuk in een ruit als gevolg van een te groot warmteverschil. Het treedt op als er zonnewarmte op je ruit valt en een donker object voor zoveel warmteabsorptie zorgt dat de ruit te veel uitzet en knapt. Lees hier meer informatie over een thermische breuk repareren. 

Werken jullie door heel Nederland?

Wij zijn gevestigd in hartje Utrecht, en we rijden door heel Nederland naar klanten. We kunnen glas op maat leveren, glas vervangen, glas bewerken en hebben een spoedservice.

Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat (op afspraak)- In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen. U kunt materialen veelal direct meenemen (mits voorradig).