Glasreparatie

Een gebarsten, gescheurde of volledig gebroken ruit? Bij ALL-IN GLAS lossen we dit voor u op, en snel! Bij ons kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen wanneer dit voor u het beste uitkomt. Daarnaast ontvangt u notificaties op uw mobiele telefoon, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van de reparatie.

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd glasschade en glasreparatie. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Reparatie van glasschade 

Een gebarsten ruit is niet alleen een doorn in het oog, maar ook een potentiële bron van problemen. Van kou en tocht tot verhoogde risico’s op inbraak, een kapotte ruit kan flink wat stress opleveren. Onze betrouwbare glaszetters zorgen voor een snelle en vakkundige glasreparatie. Kiest u voor ALL-IN GLAS, dan kiest u voor:

  • Advies op maat
  • Direct beschikbaar
  • Snelle prijsindicatie
  • Notificatie via uw mobiel
  • Verzekeringshulp
  • Kwaliteitslabel


Enkel glas vervangen door dubbelglas

Mocht u te maken hebben met schade aan enkel glas, dan is het een uitgelezen kans om over te stappen naar dubbel glas. Hoewel de extra kosten voor dubbel glas meestal voor eigen rekening zijn, biedt dubbel glas tal van voordelen die de investering meer dan waard maken. Klik hier voor meer informatie over glasisolatie.

Partner met verzekeringsmaatschappijen

Een goede samenwerking met verzekeraars is voor ons essentieel. We werken samen met een groot aantal maatschappijen zoals Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, en vele anderen. Dit betekent dat wij de kosten van de glasreparatie in de meeste gevallen rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij wordt gefactureerd, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. Klik hier voor meer informatie over onze partners.

Glas in lood laten repareren

Glas in lood is een prachtige vorm van raamdecoratie. Omdat deze vorm van glas kwetsbaar is, kan het door de jaren heen beschadigd raken. Of het nu gaat om een kleine barst in het glas of een verbogen loodstrip, een professionele aanpak is cruciaal voor het behoud van het authentieke karakter. ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het repareren en herstellen van glas-in-lood en staat voor u klaar om uw glas in lood te repareren. Klik hier voor meer informatie over onze glas-in-lood service.

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend isolatiespecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Afgelopen vrijdag heeft All-In Glas bij mij in Diemen op de bovenste verdieping HR-glas geplaatst. Het is super netjes opgeleverd. Ook de voordeur heeft melkglas gekregen. De mannen werkten hard door. leverden goed werk en ruimden alles achter zich op. Een echte aanrader. Groet Esther
fritz B.
16:45 09 Dec 23
Het kan soms even tegen zitten, maar uiteindelijk heeft All-IN glas alles perfect opgeleverd.Daarom uiterst tevreden!
Chris W.
10:42 06 Dec 23
ik ben heel blij wat werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik widen, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanraderde groeten het hulden aan het gouden gouden team
Klaas van der S.
08:59 05 Dec 23
Niks op aan te merken! Duidelijke afspraken die ook zijn nagekomen. Netjes gewerkt. Blij mee!
Karin
18:12 01 Dec 23
Vlot ingemeten en alles netjes verzorgd. Je ziet dat de beste man veel ervaring had en was erg vriendelijk. Heel blij met het resultaat! Dankjewel
Gilly 8.
09:58 28 Nov 23
Mooi gedaan, in goed overleg en flexibel, ook na bijzondere vragen over de planning in combi met andere werkzaamheden. Maatwerk dus!
Peter O.
12:56 23 Nov 23
Super aardige monteurs en hebben ‘t huis netjes achtergelaten. Ook het hele proces vooraf zeer eenvoudig door hun systeem.
Sem K.
11:30 23 Nov 23
Great work from the team, arrived as expected, were extremely friendly and did a great job replacing windows all over the house. Finished within the estimated time and the new windows look great!Only problem was that they left behind quite a mess where the old windows needed to be removed, but luckily mostly just dust and small scrapping so was an easy cleanup.
Sean K.
07:38 23 Nov 23
Zeer tevreden over de snelle service van ALL-IN glas. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Praktische en snelle online omgeving waarin offertes en afspraken tot stand komen! Komende zomer laat ik zeker de rest van mijn glas door All-in glas vervangen!! Spoedservice was ook de meerprijs waard!
Willem Sietse Eertwegh, van D.
11:54 22 Nov 23
Keurig geplaatst door de medewerkers, verder hebben zij alles netjes opgeruimd. Helaas het weer speelde niet erg mee, ondanks dat hebben zij er geen haastwerk van gemaakt.
Gerard T.
14:05 14 Nov 23
Goede kwaliteit, netjes gewerkt, de opdracht duurde helaas wel een stuk langer dan vooraf werd aangegeven.
Arjen J.
13:30 10 Nov 23
Netjes het werk afgemaakt.Begon later? Maar toch heel prachtig de afwerking
Dolf G.
19:51 09 Nov 23
Vakmannen. Ziet er netjes uit. En nog wat off topic tips
Martin E.
15:29 06 Nov 23
Ruit vervangen, keurig uitgevoerd. Het duurde alleen erg lang (periode tussen opdracht en plaatsing bijna 5 maanden)
Clara
14:47 01 Nov 23
Topwerk! Inmiddels al ons glas laten doen.Netjes, betaalbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Kortom een aanrader!
Guus van D.
13:33 01 Nov 23
Ondanks de regen heeft de medewerker normaal doorgewerkt. Hij legde alles goed uit en was vriendelijk.
Hans H.
18:24 31 Oct 23
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het recente werk van [naam van het bedrijf of de persoon] bij het plaatsen van dubbel glas in mijn huis. De resultaten zijn indrukwekkend.De vakmensen waren professioneel en beleefd gedurende het hele proces. Ze beantwoordden al mijn vragen en zorgden ervoor dat alles er netjes uitzag. Ik ben zeer tevreden met hun dienstverlening en kan ze van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar dubbel glasinstallatie.
Dampie
13:09 27 Oct 23
Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Aardige monteur.
Arno van D.
12:47 25 Oct 23
Ja, ze zijn deze keer veel nauwkeuriger te werk gegaan. Deze ruiten konden ze eruit tillen en de grote ruit hebben ze doormidden gesneden. De vorige keer tikte ze de ruiten kapot en lagen er overal splinters.Maar deze keer waren het twee man en gingen ze echt keurig te werk naar ons idee.
Michael van der M.
16:42 23 Oct 23
Netjes op afgesproken tijd. Twee ramen HR++ geplaatst. Afwerking was netjes met de neuslatjes erop. Ziet er prima uit. Beste tevreden.
Richard B.
12:38 23 Oct 23
Zojuist heeft ALL-IN GLAS dubbelglas geplaatst en we zijn zeer tevreden. Goede communicatie, alles strak geplaatst en daarna alles weer netjes achter gelaten.
mark G.
14:15 19 Oct 23