Monumentaal glas

Bij ALL-IN GLAS combineren we vakmanschap met passie om uw monumentaal glas te behouden en te herstellen. Ons team van ervaren specialisten begrijpt het unieke karakter van historische gebouwen en de waarde van authentiek glaswerk.

Onze benadering is simpel: wij respecteren de historie terwijl we met moderne technieken uw glaswerk beschermen voor de toekomst. Of het nu gaat om restauratie, reparatie of isolatie, wij zorgen ervoor dat elk detail telt.

monumentaal glas laten plaatsen

Monumentenglas laten isoleren

Het oorspronkelijke glas in monumenten en historische panden heeft vaak een typische uitstraling, maar voldoet niet aan de huidige eisen van comfort. Bij ALL-IN GLAS streven we ernaar om de historische schoonheid van monumentaal glas te combineren met hedendaags comfort. Onze isolatieoplossingen zijn ontworpen om de warmte-efficiëntie van uw pand te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

We gebruiken geavanceerde technieken die passen binnen de historische context van uw monumentale pand. Hierdoor zorgt het isoleren van monumentaal glas niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar helpt ook bij het verlagen van uw energierekeningen. Onze isolatieoplossingen respecteren de oorspronkelijke uitstraling en integriteit van het glas, terwijl ze een duurzame toekomst voor uw gebouw garanderen.

Benieuwd naar de isolatiewaarde van uw monumentenglas? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Monumentaal dubbel glas

ALL-IN GLAS biedt unieke oplossingen voor het integreren van dubbel glas in monumentale panden. Ons doel is om de authentieke uitstraling van uw historische ramen te behouden, terwijl we de voordelen van moderne isolatie toevoegen.

Door het gebruik van de nieuwste coatingtechnologie en de toepassing van verschillende edelgassen, is het (vaak) mogelijk om uw monument te voorzien van isolerend dubbel glas waarbij het karakter van de woning niet of nauwelijks wordt aangetast. Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas.

Onze HR++ glasoplossingen verbeteren de energie-efficiëntie van uw monumentale ramen, terwijl de esthetiek behouden blijft. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van energieverlies en verhoogt het comfort.

Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast, kunnen we de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing. Mogelijke oplossingen om monumentale gebouwen isolerend te beglazen zijn dubbele beglazing, extra dun (10mm) met klassiek uiterlijk. De keuze van het type beglazing is bepalend voor de uiteindelijk te behalen U-waarde (isolatiewaarde).

Vrijblijvende offerte op maat

Geen enkel project is hetzelfde. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons deskundig advies garandeert dat uw monumentaal glas in perfecte staat blijft.

Meer weten of uw gemeente subsidie geeft voor monumentenglas? Ga hier naar de  energiesubsidiewijzer. Of kijk op  www.cultureelerfgoed.nl.