Verzekeraars werken samen met All-in Glas

Als bedrijf hebben wij de eer om al vele jaren een exclusief samenwerkingsverband te hebben met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. De logistieke coördinatie wordt verzorgd door Uniglas, het landelijke coördinatiecentrum voor glasschadeherstel en afdichtingen aan gebouwen. Door heel Nederland verleent Uniglas haar diensten aan verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties, gemeenten, politiekorpsen, alarmcentrales, winkelketens en andere vastgoedbeheerders.

Bij uw huurcontract of verzekeringspolis vindt u een sticker of brief met het Uniglas-logo. Nu wordt het voor u simpel. Met één telefoontje wordt alles voor u, de klant, geregeld – ongeacht het tijdstip. Op basis van uw postcode wordt een van de vijftig herstelbedrijven, waaronder All-in Glas voor de regio Utrecht, aangestuurd voor reparatie. Dit herstelbedrijf kan in noodgevallen binnen een half uur bij u ter plaatse zijn. De schade wordt gerepareerd en het schadebedrag wordt rechtstreeks aan bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij gefactureerd. U als klant profiteert. U hoeft niets te regelen. U hoeft niets “voor te schieten” en hoeft vervolgens niet op uw geld te wachten.

Ook de Arbo-wet is voor Uniglas een belangrijk item als onderdeel van de herstelservice. Alle aangesloten glasherstelbedrijven werken volgens de richtlijnen van de Arbo-wet, de Erkende Glaszetter en het VCA. Het glas wordt geplaatst volgens de NEN- en de NPR-normen. Kwaliteit en veiligheid is in het belang van de glaszetter en de klant.

Informeer bij ons bedrijf, All-in Glas, of uw verzekeringsmaatschappij en/of vastgoedbeheerder werkt met dit unieke systeem van schadeherstel in natura (daadwerkelijk repareren in plaats van alleen maar betalen).

Aangesloten bij Uniglas zijn onder andere de volgende verzekeraars: Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, RVS, Avero Achmea, SNS Bank, Generali, Noordhollandsche van 1816 , AXA, Unigarant, ASR Verzekeringen, Klaverblad, Meeus, Reaal, ABN Amro en ING-bank.