Verzekeraars

Als bedrijf hebben wij de eer om al vele jaren een exclusief samenwerkings-verband te hebben met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen.

Verzekeraars werken samen met All-in Glas

Nu wordt het voor u simpel. Met één telefoontje wordt alles voor u, de klant, geregeld – ongeacht het tijdstip. Op basis van uw postcode wordt een van de vijftig herstelbedrijven, waaronder All-in Glas voor de regio Utrecht, aangestuurd voor reparatie. Dit herstelbedrijf kan in noodgevallen binnen een half uur bij u ter plaatse zijn. De schade wordt gerepareerd en het schadebedrag wordt rechtstreeks aan bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij gefactureerd. U als klant profiteert. U hoeft niets te regelen. U hoeft niets “voor te schieten” en hoeft vervolgens niet op uw geld te wachten.

Ook de Arbo-wet is een belangrijk item als onderdeel van de herstelservice. Alle aangesloten glasherstelbedrijven werken volgens de richtlijnen van de Arbo-wet, de Erkende Glaszetter en het VCA. Het glas wordt geplaatst volgens de NEN- en de NPR-normen. Kwaliteit en veiligheid is in het belang van de glaszetter en de klant.

Informeer bij ons bedrijf, All-in Glas, of uw verzekeringsmaatschappij en/of vastgoedbeheerder werkt met dit unieke systeem van schadeherstel in natura (daadwerkelijk repareren in plaats van alleen maar betalen).


ALL-IN GLAS heeft relaties met de volgende verzekeraars: Aegon, Nationale Nederlanden, Florius, RVS, Avero Achmea, SNS Bank, Generali, Noordhollandsche van 1816 , AXA, Unigarant, ASR Verzekeringen, Klaverblad, Meeus, Reaal, ABN Amro en ING-bank.