Onze diensten 

Met ruim 50 jaar ervaring is ALL-IN GLAS een nieuw standaard voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wilt u uw ramen isoleren, heeft u een snelle reparatie nodig, of wilt u unieke glas in lood laten plaatsen? Wij zijn de specialisten die u kunt vertrouwen

Isolatie glas

Isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Onze geavanceerde glasisolatie technologieën bieden een effectieve manier om warmte binnen te houden en kou buiten te sluiten, waardoor uw energiekosten drastisch kunnen dalen. Of u nu een nieuwe woning bouwt of uw bestaande woning wilt upgraden, ALL-IN GLAS biedt een reeks van isolerende glasopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Lees hier meer over glasisolatie.

Glasschade

Glasschade kan op elk moment plaatsvinden en meestal op de minst geschikte tijdstippen. Of het nu gaat om een gebroken ruit of schade door weersomstandigheden, wij bieden een snelle en betrouwbare reparatieservice. Uw veiligheid en comfort is onze hoogste prioriteit.

Glas-in-lood

Glas in lood is een kunstvorm die vakmanschap en creativiteit combineert. Het voegt een karakteristieke sfeer toe aan elke ruimte. Al eeuwenlang siert het deuren, ramen en andere structuren. Van ontwerp tot installatie, we zorgen voor een naadloos proces en een verbluffend eindresultaat.

Al ruim 50 jaar is ALL-IN GLAS een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Lees hier meer over het plaatsen van glas in lood.

Monumentaal glas

Monumentale gebouwen vereisen een gespecialiseerde aanpak als het gaat om glaswerk. Bij ALL-IN GLAS hebben we ervaring met het werken aan monumentale panden, en we begrijpen de specifieke eisen en richtlijnen die van toepassing zijn. We bieden zowel restauratie als vervanging van monumentaal glas, met respect voor de historische waarde en architectuur van uw gebouw. Met aandacht voor detail en een passie voor vakmanschap, zorgen wij ervoor dat uw monumentale pand de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Klik hier voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij voorzien u graag van advies op maat. 

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24
Monteur was netjes op tijd en werkte zeer netjes en accuraat. Nadien werd alles netjes opgeruimd en meegenomen. Zeer professioneel. Eenvolgende keer zal ik zeer zeker weer voor ALLINGLASS kiezen.
Jan R.
17:43 10 Apr 24
Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Werk netjes afgeleverd. Boel aangeveegd dus prima werk.
Ben van der P.
12:24 09 Apr 24
allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:10 05 Apr 24
Goede service, goede communicatie, glas mooi teruggeplaatst.
Yas
09:09 05 Apr 24
Vriendelijke en bekwame glaszetters. Netjes en vlot gewerkt, ruit vakkundig geplaatst, afgekit en schoongemaakt.
Mathijs Van De W.
11:56 29 Mar 24
Prima geregeld allemaal.Duidelijke communicatie en goed werk!
Axel van Venrooij (A-pollo A.
11:22 18 Mar 24
Zeer goede en duidelijke communicatie. Optijd, geen verassingen en zeer vriendelijk! Ontzettend tevreden!!
Jacqueline B.
17:43 15 Mar 24
Goede ervaring. Vanaf het moment van eerste kontakt snel een offerte mogen ontvangen en na goedkeuring ongeveer een 5 weken later de vervanging van enkelglas naar HR++ glas op de eerste verdieping en begane grond. Al met al is alles netjes geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat.
Dick H.
16:17 08 Mar 24
Netjes en vlot gewerkt. In goed overleg gewerkt. Eind resultaat prima.
Rob van der S.
14:18 05 Mar 24
Snel en netjes geholpen door goede vakmensen,zeer tevreden.
Michel L.
12:16 05 Mar 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24