Onze diensten 

Met ruim 50 jaar ervaring is ALL-IN GLAS een nieuw standaard voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wilt u uw ramen isoleren, heeft u een snelle reparatie nodig, of wilt u unieke glas in lood laten plaatsen? Wij zijn de specialisten die u kunt vertrouwen

Isolatie glas

Isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Onze geavanceerde glasisolatie technologieën bieden een effectieve manier om warmte binnen te houden en kou buiten te sluiten, waardoor uw energiekosten drastisch kunnen dalen. Of u nu een nieuwe woning bouwt of uw bestaande woning wilt upgraden, ALL-IN GLAS biedt een reeks van isolerende glasopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Lees hier meer over glasisolatie.

Glasschade

Glasschade kan op elk moment plaatsvinden en meestal op de minst geschikte tijdstippen. Of het nu gaat om een gebroken ruit of schade door weersomstandigheden, wij bieden een snelle en betrouwbare reparatieservice. Uw veiligheid en comfort is onze hoogste prioriteit.

Glas-in-lood

Glas in lood is een kunstvorm die vakmanschap en creativiteit combineert. Het voegt een karakteristieke sfeer toe aan elke ruimte. Al eeuwenlang siert het deuren, ramen en andere structuren. Van ontwerp tot installatie, we zorgen voor een naadloos proces en een verbluffend eindresultaat.

Al ruim 50 jaar is ALL-IN GLAS een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Lees hier meer over het plaatsen van glas in lood.

Monumentaal glas

Monumentale gebouwen vereisen een gespecialiseerde aanpak als het gaat om glaswerk. Bij ALL-IN GLAS hebben we ervaring met het werken aan monumentale panden, en we begrijpen de specifieke eisen en richtlijnen die van toepassing zijn. We bieden zowel restauratie als vervanging van monumentaal glas, met respect voor de historische waarde en architectuur van uw gebouw. Met aandacht voor detail en een passie voor vakmanschap, zorgen wij ervoor dat uw monumentale pand de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Klik hier voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij voorzien u graag van advies op maat. 

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Snel en vriendelijk geholpen met het glas van onze schuurdeur!
Mark van der M.
15:50 18 Jul 24
We zijn blij met het nieuwe glas! Zeer vakkundige medewerkers. Alles is netjes in orde gemaakt en opgelost.
Lilian S.
15:34 18 Jul 24
Goede service, netjes opgeleverd!👍👍
Wilma H.
15:47 16 Jul 24
netjes afgewerkt door vriendelijke man. Goede voormeldingen t.o.a. vooraf. Ben zeer tevreden.
Bob B.
09:34 10 Jul 24
Alles snel en online geregeld en netjes afgeleverd.
Mieke de R.
15:15 09 Jul 24
Onlangs HR++ geplaatst gekregen; keurig vakkundig personeel; efficiënt te werk gegaan in volgorde na elkaar; inclusief 2 Velux kunstof tuimelramen. Inmeten vooraf door hun zelf; ervaring straalt er dan al vanaf. Ga zo door, Henk Jansen
Henk J.
12:53 09 Jul 24
Amazing customer service, dealt with all my questions in a professional and friendly manner. New window has just been fitted and the service was experienced and friendly. A job well done!
Melanie F.
09:46 05 Jul 24
Opmeten, inplannen en uitvoeren van het vervangen van het glas in bestaand keukenraam verliep heel vlot. Ook een goede en correcte communicatie met het bedrijf!
Geert De S.
08:11 03 Jul 24
Keiharde werkers,, vakwerk geleverd. Kost een paar centen, maar dan heb je wat.
Alexander S.
20:04 27 Jun 24
Weer goede service, mooi op tijd en goed resultaat, zoals ik gewend ben, bedankt
Ronald van der G.
12:11 26 Jun 24
Inmeten was iets gecompliceerder vanwege de puntvorm.Vakkundig vervangen door twee vriendelijke mannen.
Henk W.
11:23 26 Jun 24
Precies volgens afspraak geholpen. Snel, deskundig en zeer schoon gewerkt!
Martin B.
10:24 25 Jun 24
Goede afspraken en duidelijke communicatie. Prettig personeel en een prima eindresultaat. Voor herhaling vatbaar bij gelegenheid.
Paul F.
08:54 24 Jun 24
The guys were efficient, polite, and didn’t mind that they had to speak English to me. Very respectful. I really recommend them.
Vladimir Z.
07:38 21 Jun 24
Snel geregeld allemaal. Inmeten dag erna offerte en binnen 3 weken geplaatst. Personeel zeer vriendelijk en werken netjes.
William V.
12:10 19 Jun 24
Vanaf het eerste telefonische contact, de daarop volgende inmeetafspraak t/m. de levering en plaatsing door 2 zeer bekwame, snel werkende, vriendelijke heren zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf!
Janny Van D.
17:21 18 Jun 24
Mannen hebben het netjes gedaan.Zeer zeer tevreden
Angelique vd B.
19:26 14 Jun 24
Erg prettig is alles gegaan. Offerte eerst dmv zelf opgenomen afmetingen voor 14 nieuwe ramen.Prijs was zeer netjes.Hierna inmeter geweest, erg nette man en kwam netjes op tijd ondanks het hondeweer.Daarna nieuwe goedkopere prijs gehad.Vandaag kwamen er 3 monteurs netjes op tijd volgens afspraak.3 Keurige gezellige mannen die duidelijk vakwerk afgeleverd hebben.De ramen zijn goed geplaatst en ze hebben zoveel mogelijk alles netjes opgeruimd.Bij het weggaan schudden ze ook nog even netjes mij en mijn dochter alle 3 de hand.Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Klaas P.
17:02 13 Jun 24
Prettig bedrijf, reageert snel en levert zeer netjes werk.
Simone K.
05:48 13 Jun 24
All-In Glas is een waanzinnige partij en ben erg tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over waanzinnig sterke service, klantvriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd personeel en zijn erg netjes. Daarom zou ik deze partij ook zeker aanraden!
Mello van den A.
21:12 07 Jun 24
Deze klus is mooi geklaard. We hebben afwijkende ramen, maar het ziet er allemaal prima uit. Heel zorgvuldig afgewerkt.
Karin S.
05:45 06 Jun 24
Het werk is goed en netjes uitgevoerd.Alleen een afspraak maken ging wat stroef door 2x afgezegd….
S. C.
11:35 31 May 24
Inmeten, bestellen en plaatsen was echt top. Onwijs blij met het eindresultaat.Tussentijdse updates over verwachte levertijd had beter gekund.
Frank P.
12:28 25 May 24
1 raam in een kunststof kozijn laten vervangen. Van A tot Z alles prima verlopen. Eindelijk een bedrijf die de ICT ook op orde heeft. Ik werd netjes continu per mail op de hoogte gehouden van de status en van wat ik op welk moment kon verwachten. Chapeau!
Laura
13:35 21 May 24