Glas-In-Lood

Bent u op zoek naar een glaszetter die gespecialiseerd is in glas-in-lood? Dan bent u bij ALL-IN GLAS bij het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven.

Inmiddels is ALL-IN GLAS uitgegroeid tot een allround glaszetbedrijf met glaszetters, timmermannen en glas-in-lood makers. Onze glaszetters zijn vakmensen met kennis van materialen, gereedschappen en apparatuur.

Dubbel glas vervangen Rotterdam
glas-in-lood plaatsen

Glas-in-lood atelier in Nederland

Met meer dan 50 jaar ervaring, zorgt ALL-IN GLAS ervoor dat particulieren, bedrijven en kerken kunnen blijven genieten van de tijdloze schoonheid van glas-in-lood. Of het nu gaat om een schuifdeur, een bovenraam of een voordeur, wij hebben de expertise om uw glas-in-lood wensen te vervullen.

We onderscheiden ons van andere Nederlandse ateliers door onze werkplaatsen in zowel Nederland (Utrecht) als Macedonië. Hierdoor kunnen we een aanzienlijk kortere levertijd aanbieden. In plaats van de gebruikelijke wachttijd van 6 tot 7 maanden, is uw glas-in-lood project bij ons al binnen twee maanden te realiseren. Kiest u voor ALL-IN GLAS, dan kiest u voor:

  • Snelle en vakkundige service
  • Korte levertijden
  • Advies op maat
  • Snelle prijsindicatie
  • Notificatie via uw mobiel
  • Verzekeringshulp
  • Kwaliteitslabel


Glas-in-lood laten plaatsen

In ons glasatelier transformeren we uiteenlopende kleuren en vormen van glas in unieke glas-in-lood creaties. Door de vele glassoorten en technieken zijn er in het glas-in-lood oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor kunt u zelf uw voorkeuren doorgeven en uw ontwerp tot leven laten komen.

Reparatie van glas-in-lood

Glas-in-lood is gevoeliger voor schade dan modern glas. Barsten of breuken kunnen gemakkelijk optreden door factoren zoals drukverschillen, slijtage of ongelukken. Het vervangen van glas-in-lood is niet alleen een kwestie van reparatie, het gaat om de waardering en instandhouding van een eeuwenoud ambacht. Door zorgvuldige aandacht en vakmanschap kan deze kunst nog generaties meegaan.

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend glas-in-lood specialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Alles maar dan ook echt alles is tot in de perfectie afgehandeld.Ik wil ook graag vermelden dat het personeel, van administratie tot opmeters en degene die het glas heeft geplaatst, niet alleen zeer kundig maar ook uiterst vriendelijk is.
anton w f den H.
10:23 28 Sep 23
Onze ruiten zijn netjes vervangen. De monteurs waren erg aardig. Een aanrader.
Bas O.
09:14 28 Sep 23
Hele fijne ervaring. Via het digitale platform op de hoogte gehouden vanaf de aanvraag tot het inmeten en vervangen. De mensen die langskwamen waren vriendelijk en professioneel.
Bart V.
09:57 25 Sep 23
Twee van onze serre ramen zijn vervangen en er is een raam geplaatst met ventilatie. Snel, vriendelijk en deskundig!
Dietmar G.
11:04 22 Sep 23
Prima kwaliteit en service. Digitale communicatie is vlot. Na het plaatsen zijn er wel stukjes glas bij mijn op de vloer.
Melissa N.
06:54 21 Sep 23
Goed team sterke mannen vervangt professioneel groot raam aan de voorkant van de woning.
RogieR
11:26 20 Sep 23
Snel en vakkundig gewerkt en alles netjes achtergelaten. Ik ben heel tevreden.
Petra van O.
09:06 18 Sep 23
Eerlijke prijs, goede en duidelijke communicatie, vriendelijke monteurs en een prachtig resultaat. Heel tevreden dus!
Tim S.
07:21 01 Sep 23
Glaszetters die hun vak verstaan, netjes werken en een mooi eindresultaat opleveren
Martin G.
11:34 30 Aug 23
Het was een lastige klus, uitbreken glazen blokken en plaatsen nieuw raam. De monteurs hebben gekeken naar de beste oplossing voor de situatie en deze netjes afgewerkt
Erika van D.
07:04 30 Aug 23
Dubbel glas naast de voordeur is vervangen. Nette en heldere service, netjes geplaatst.
Igor P.
17:15 28 Aug 23
Het bestelde glas werd keurig geplaatst op de afgesproken tijd. Hardwerkende vriendelijke mannen die hun vak verstaan en deden hun werk zoals het hoort.Plaatsing werd 20 dagen helaas uitgesteld door leveringsproblemen terwijl de productiedatum te lezen op het glas ruim voor de eerste geplande datum lag. Ga er van uit dat dit een logistiek probleem geweest is.Verder verliep het hele proces vanaf bestelling tot plaatsing prima.Ik ben tevreden.
allesklusser
17:50 22 Aug 23
Ik ben zeer tevreden!!!Het is niet de eerste klus die is perfect geklaard door zeer vriendelijke en professioneel mensen !!!
beata S.
12:45 22 Aug 23
All-in glas geeft duidelijke informatie en houd je goed op de hoogte rondom de bestelling, levering en het daadwerkelijk plaatsen.
Marc C.
18:11 11 Aug 23
Goede en kompleet offerte, goede administratie en netjes gewerkt. Top.
Fred Q.
16:36 08 Aug 23
De bebaarde glaszetter was zeer vriendelijk en kundig. Vond het gezellig, en heb nu een mooie nieuwe ruit.
bear.
08:42 01 Aug 23
Keurig op de hoogte gehouden wanneer de glas zetter kwam ,werkte netjes en was snel gebeurd. Top
P E.
10:36 28 Jul 23