Onze werkgebieden

Welkom bij ALL-IN GLAS, waar vakmanschap en ervaring samenkomt om de grenzen van glas te verleggen. Of het nu gaat om glasisolatie, monumentaal glas, glasreparatie of glas in lood, wij zijn uw vertrouwde partner.

Al meer dan 50 jaar zijn wij een toegewijd team met glaszetters, timmermannen, schilders en isolatie-experts. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie, of het oplossen van ruitschade, wij bieden passend advies en oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap.

Glas in lood

Bent u op zoek naar een glaszetter die gespecialiseerd is in glas in lood? Dan bent u bij ALL-IN GLAS bij het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven.

 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Arnhem


Glaszetter

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd glasschade en glasreparatie. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Isolatieglas

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend isolatiespecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat.

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Haarlem
 • Rotterdam
 • Duiven
 • Arnhem

Monumentaal glas

Op zoek naar een specialist voor het repareren, isoleren of plaatsen van monumentaal glas? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan.

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Haarlem
 • Rotterdam
 • Duiven
 • Arnhem

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

The guys were efficient, polite, and didn’t mind that they had to speak English to me. Very respectful. I really recommend them.
Vladimir Z.
07:38 21 Jun 24
Snel geregeld allemaal. Inmeten dag erna offerte en binnen 3 weken geplaatst. Personeel zeer vriendelijk en werken netjes.
William V.
12:10 19 Jun 24
Vanaf het eerste telefonische contact, de daarop volgende inmeetafspraak t/m. de levering en plaatsing door 2 zeer bekwame, snel werkende, vriendelijke heren zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf!
Janny Van D.
17:21 18 Jun 24
Mannen hebben het netjes gedaan.Zeer zeer tevreden
Angelique vd B.
19:26 14 Jun 24
Erg prettig is alles gegaan. Offerte eerst dmv zelf opgenomen afmetingen voor 14 nieuwe ramen.Prijs was zeer netjes.Hierna inmeter geweest, erg nette man en kwam netjes op tijd ondanks het hondeweer.Daarna nieuwe goedkopere prijs gehad.Vandaag kwamen er 3 monteurs netjes op tijd volgens afspraak.3 Keurige gezellige mannen die duidelijk vakwerk afgeleverd hebben.De ramen zijn goed geplaatst en ze hebben zoveel mogelijk alles netjes opgeruimd.Bij het weggaan schudden ze ook nog even netjes mij en mijn dochter alle 3 de hand.Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Klaas P.
17:02 13 Jun 24
Prettig bedrijf, reageert snel en levert zeer netjes werk.
Simone K.
05:48 13 Jun 24
All-In Glas is een waanzinnige partij en ben erg tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over waanzinnig sterke service, klantvriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd personeel en zijn erg netjes. Daarom zou ik deze partij ook zeker aanraden!
Mello van den A.
21:12 07 Jun 24
Deze klus is mooi geklaard. We hebben afwijkende ramen, maar het ziet er allemaal prima uit. Heel zorgvuldig afgewerkt.
Karin S.
05:45 06 Jun 24
Het werk is goed en netjes uitgevoerd.Alleen een afspraak maken ging wat stroef door 2x afgezegd….
S. C.
11:35 31 May 24
Inmeten, bestellen en plaatsen was echt top. Onwijs blij met het eindresultaat.Tussentijdse updates over verwachte levertijd had beter gekund.
Frank P.
12:28 25 May 24
1 raam in een kunststof kozijn laten vervangen. Van A tot Z alles prima verlopen. Eindelijk een bedrijf die de ICT ook op orde heeft. Ik werd netjes continu per mail op de hoogte gehouden van de status en van wat ik op welk moment kon verwachten. Chapeau!
Laura
13:35 21 May 24
Ik ben super tevreden over de vervanging van drie (standaard)ramen. In korte doorlooptijd offerte, afspraak voor inmeten gehad en definitieve prijsopgave ontvangen. Tussentijds werd ik keurig via app en mail op de hoogte gehouden, kon ik afspraken flexibel inplannen. Glas is vandaag vakkundig geplaatst. Ik ben blij dat het voor ons buitenschilderwerk geplaatst is.
Edwin B.
16:58 07 May 24
Soms doet een bedrijf echt alles goed! De offerte-aanvraag verliep vlot (afspraak maken, opmeten, offerte opstellen). De jongens die het glas kwamen installeren zijn vakkundig, beleefd en hebben heel snel gewerkt. En alles keurig achtergelaten.
Mila
11:50 03 May 24
Beste Team ALL-IN GLAS,Hartelijk dank voor jullie uitstekende service en vakmanschap! We willen graag onze waardering uitspreken voor de geweldige glaswerkzaamheden die jullie recentelijk voor ons hebben uitgevoerd. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project waren we onder de indruk van jullie professionaliteit en toewijding aan kwaliteit.Het glaswerk ziet er niet alleen prachtig uit, maar we zijn ook zeer tevreden over de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Het is duidelijk dat jullie team veel expertise heeft en aandacht besteedt aan elk detail om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan onze verwachtingen voldeed.Wat ons vooral opviel, was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van jullie collega die bij ons werkte. Hij/zij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden, gaf advies waar nodig en zorgde ervoor dat het hele proces soepel verliep. Deze persoonlijke touch maakte echt een verschil en maakte de ervaring des te positiever.We willen jullie bedanken voor jullie toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Jullie hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor glaswerkzaamheden, en we zullen zeker weer gebruikmaken van jullie diensten in de toekomst. We zullen ook niet aarzelen om jullie aan te bevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige glasproducten en professionele service.Nogmaals, hartelijk dank aan het hele team van ALL-IN GLAS voor een fantastische ervaring!Met vriendelijke groet,Caglayan Tosun
Caglayanarzutosun T.
13:42 02 May 24
Vriendelijke en vaktechnische mannen. Keurig werk geleverd. Kwamen op afgesproken tijd.Ben heel tevreden
Rita D.
09:27 30 Apr 24
Glas perfect vervangen. Vriendelijk. Werken netjes, kortom zeer tevreden!
Wopke S
12:18 24 Apr 24
Kapot ruitje was snel en goed vervangen, persoon was ook zeer vriendelijk.
Frank van der W.
13:51 18 Apr 24
Very happy with the price and service. Replaced two external and one internal window. Efficient process and work well executed.
Fraser W.
09:33 18 Apr 24
Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24