Isolatieglas

In een wereld van duurzaam wonen en energiebesparing, spelen ramen hier een belangrijke rol. Door geïsoleerde ramen te plaatsen in uw woning, bespaart u op stookkosten en brengt u de energierekening omlaag.

Geïsoleerde ramen houden niet alleen de kou buiten en de warmte binnen, maar verlagen maandelijks de energierekening. Daarnaast vermindert u geluidsoverlast doordat de ramen beter geïsoleerd zijn met dubbelglas of HR++ glas.

Voordelen van isolatieglas

 • Lagere energierekening:
  Door het verminderen van warmteverlies in de winter en het beperken van warmte-inname in de zomer, zal de energierekening elke maand lager zijn.

 • Waardevermeerdering van de woning:
  Huizen met een hoog energielabel, zijn aantrekkelijker op de huizenmarkt. Ook stijgt de waarde van uw huis waardoor uw huis voor een hogere verkoopprijs op de markt kunt zetten.

 • Geluiddempend:
  Afhankelijk van het soort isolatieglas, geniet u ook van geluidsisolatie waardoor geluid van buitenaf meer gedempt wordt.

 • Hoger woon- en warmtecomfort:
  Met isolerend glas heeft u minder last van kou en hitte bij de ramen, waardoor het binnen lekkerder aanvoelt en het binnenklimaat comfortabeler is.

 • Veiliger:
  Isolatieglas is dikker en steviger dan standaard dubbel glas, waardoor uw woning minder inbraakgevoelig is. Ook kunt u investeren in brandwerend isolatieglas.

 • Lagere CO2-uitstoot:
  Minder stoken zorgt voor minder CO2 uitstoot, zo draagt u zonder dat u het door hebt, mee aan een beter milieu.


Soorten isolatieglas

Wanneer u kiest om uw woning of bedrijfspand te voorzien van glasisolatie, zijn er diverse soorten glas waaruit u kunt kiezen.

Dubbel glas:
Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar zijn geplaatst, met een laag lucht of gas ertussen. Het is de meest gebruikte vorm van beglazing en biedt voordelen zoals energie-efficiëntie en geluidsisolatie.

HR glas:
Hoogrendementsglas of HR++ glas is eigenlijk een verbeterde versie van dubbel glas. Dankzij een speciale coating wordt warmte beter vastgehouden, wat ideaal is voor energiebesparing. Bovendien is dit glas niet alleen beperkt tot ramen; het kan ook perfect gebruikt worden voor deuren.

Subsidie voor glasisolatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen? Dan is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor landelijke subsidies. Daarnaast zijn er in veel gemeentes en provincies ook lokale subsidies voor isolatie. Met deze subsidies kunnen woningeigenaren een deel van de kosten terugkrijgen voor investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen of isolatiematerialen.

Meer weten of uw gemeente subsidie geeft voor glasisolatie? Ga hier naar de energiesubsidiewijzer.

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend isolatiespecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Alles maar dan ook echt alles is tot in de perfectie afgehandeld.Ik wil ook graag vermelden dat het personeel, van administratie tot opmeters en degene die het glas heeft geplaatst, niet alleen zeer kundig maar ook uiterst vriendelijk is.
anton w f den H.
10:23 28 Sep 23
Onze ruiten zijn netjes vervangen. De monteurs waren erg aardig. Een aanrader.
Bas O.
09:14 28 Sep 23
Hele fijne ervaring. Via het digitale platform op de hoogte gehouden vanaf de aanvraag tot het inmeten en vervangen. De mensen die langskwamen waren vriendelijk en professioneel.
Bart V.
09:57 25 Sep 23
Twee van onze serre ramen zijn vervangen en er is een raam geplaatst met ventilatie. Snel, vriendelijk en deskundig!
Dietmar G.
11:04 22 Sep 23
Prima kwaliteit en service. Digitale communicatie is vlot. Na het plaatsen zijn er wel stukjes glas bij mijn op de vloer.
Melissa N.
06:54 21 Sep 23
Goed team sterke mannen vervangt professioneel groot raam aan de voorkant van de woning.
RogieR
11:26 20 Sep 23
Snel en vakkundig gewerkt en alles netjes achtergelaten. Ik ben heel tevreden.
Petra van O.
09:06 18 Sep 23
Eerlijke prijs, goede en duidelijke communicatie, vriendelijke monteurs en een prachtig resultaat. Heel tevreden dus!
Tim S.
07:21 01 Sep 23
Glaszetters die hun vak verstaan, netjes werken en een mooi eindresultaat opleveren
Martin G.
11:34 30 Aug 23
Het was een lastige klus, uitbreken glazen blokken en plaatsen nieuw raam. De monteurs hebben gekeken naar de beste oplossing voor de situatie en deze netjes afgewerkt
Erika van D.
07:04 30 Aug 23
Dubbel glas naast de voordeur is vervangen. Nette en heldere service, netjes geplaatst.
Igor P.
17:15 28 Aug 23
Het bestelde glas werd keurig geplaatst op de afgesproken tijd. Hardwerkende vriendelijke mannen die hun vak verstaan en deden hun werk zoals het hoort.Plaatsing werd 20 dagen helaas uitgesteld door leveringsproblemen terwijl de productiedatum te lezen op het glas ruim voor de eerste geplande datum lag. Ga er van uit dat dit een logistiek probleem geweest is.Verder verliep het hele proces vanaf bestelling tot plaatsing prima.Ik ben tevreden.
allesklusser
17:50 22 Aug 23
Ik ben zeer tevreden!!!Het is niet de eerste klus die is perfect geklaard door zeer vriendelijke en professioneel mensen !!!
beata S.
12:45 22 Aug 23
All-in glas geeft duidelijke informatie en houd je goed op de hoogte rondom de bestelling, levering en het daadwerkelijk plaatsen.
Marc C.
18:11 11 Aug 23
Goede en kompleet offerte, goede administratie en netjes gewerkt. Top.
Fred Q.
16:36 08 Aug 23
De bebaarde glaszetter was zeer vriendelijk en kundig. Vond het gezellig, en heb nu een mooie nieuwe ruit.
bear.
08:42 01 Aug 23
Keurig op de hoogte gehouden wanneer de glas zetter kwam ,werkte netjes en was snel gebeurd. Top
P E.
10:36 28 Jul 23