Isolatieglas

In een wereld van duurzaam wonen en energiebesparing, spelen ramen hier een belangrijke rol. Door te investeren in geïsoleerde ramen met een optimale isolatiewaarde, draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar bespaart u ook op de stookkosten. Dit zorgt ervoor dat de energierekening omlaag gaat.

Geïsoleerde ramen met een goede isolatiewaarde (U-waarde), zoals dubbel glas of HR++ glas, bieden meer dan alleen een lagere energierekening. Ze verhogen ook het wooncomfort door een stabiel binnenklimaat te creëren. Daarnaast vermindert u geluidsoverlast doordat de ramen beter geïsoleerd zijn met dubbelglas of HR++ glas. De isolatiewaarde / de u-waarde van dubbel glas of HR++ glas hebben daarom meerdere voordelen. 

Voordelen van isolatieglas

 • Lagere energierekening:
  Door het verminderen van warmteverlies in de winter en het beperken van warmte-inname in de zomer, zal de energierekening elke maand lager zijn.

 • Waardevermeerdering van de woning:
  Huizen met een hoog energielabel, dankzij een betere isolatiewaarde, zijn aantrekkelijker op de huizenmarkt. Ook stijgt de waarde van uw huis waardoor uw huis voor een hogere verkoopprijs op de markt kunt zetten.

 • Geluiddempend:
  Afhankelijk van de gekozen isolatiewaarde en het type isolatieglas, geniet u ook van geluidsisolatie waardoor geluid van buitenaf meer gedempt wordt.

 • Hoger woon- en warmtecomfort:
  Met isolerend glas heeft u minder last van kou en hitte bij de ramen, waardoor het binnen lekkerder aanvoelt en het binnenklimaat comfortabeler is.

 • Veiliger:
  Isolatieglas is dikker en steviger dan standaard dubbel glas, waardoor uw woning minder inbraakgevoelig is. Ook kunt u investeren in brandwerend isolatieglas.

 • Lagere CO2-uitstoot:
  Minder stoken zorgt voor minder CO2 uitstoot, zo draagt u zonder dat u het door hebt, mee aan een beter milieu.


Soorten isolatieglas

Wanneer u kiest om uw woning of bedrijfspand te voorzien van glasisolatie, zijn er diverse soorten glas waaruit u kunt kiezen. Daarnaast heeft ieder glas een eigen isolatiewaarde (u-waarde).

Dubbel glas:
Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar zijn geplaatst, met een laag lucht of gas ertussen. Het is de meest gebruikte vorm van beglazing en biedt voordelen zoals energie-efficiëntie en geluidsisolatie.

HR glas:
Hoogrendementsglas of HR++ glas is eigenlijk een verbeterde versie van dubbel glas. Dankzij een speciale coating wordt warmte beter vastgehouden, wat ideaal is voor energiebesparing. Bovendien is dit glas niet alleen beperkt tot ramen; het kan ook perfect gebruikt worden voor deuren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de isolatiewaarde van uw glas? Neem dan contact met ons op.

Subsidie voor glasisolatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen? Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor landelijke subsidies. Daarnaast zijn er in veel gemeentes en provincies ook lokale subsidies voor isolatie. Met deze subsidies kunnen woningeigenaren een deel van de kosten terugkrijgen voor investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen, isolatiematerialen of ramen met een betere isolatiewaarde (u-waarde) Meer weten of uw gemeente subsidie geeft voor glasisolatie? Ga hier naar de energiesubsidiewijzer.

Garantie isolatieglas

Wij streven ernaar om u de beste kwaliteit en service. Bij ALL-IN GLAS geloven we in de kwaliteit van onze producten en we willen ervoor zorgen dat u met vertrouwen kunt investeren in isolatieglas.  Bekijk hier onze garantie voorwaarden. 

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend isolatiespecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24
Monteur was netjes op tijd en werkte zeer netjes en accuraat. Nadien werd alles netjes opgeruimd en meegenomen. Zeer professioneel. Eenvolgende keer zal ik zeer zeker weer voor ALLINGLASS kiezen.
Jan R.
17:43 10 Apr 24
Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Werk netjes afgeleverd. Boel aangeveegd dus prima werk.
Ben van der P.
12:24 09 Apr 24
allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:10 05 Apr 24
Goede service, goede communicatie, glas mooi teruggeplaatst.
Yas
09:09 05 Apr 24
Vriendelijke en bekwame glaszetters. Netjes en vlot gewerkt, ruit vakkundig geplaatst, afgekit en schoongemaakt.
Mathijs Van De W.
11:56 29 Mar 24
Prima geregeld allemaal.Duidelijke communicatie en goed werk!
Axel van Venrooij (A-pollo A.
11:22 18 Mar 24
Zeer goede en duidelijke communicatie. Optijd, geen verassingen en zeer vriendelijk! Ontzettend tevreden!!
Jacqueline B.
17:43 15 Mar 24
Goede ervaring. Vanaf het moment van eerste kontakt snel een offerte mogen ontvangen en na goedkeuring ongeveer een 5 weken later de vervanging van enkelglas naar HR++ glas op de eerste verdieping en begane grond. Al met al is alles netjes geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat.
Dick H.
16:17 08 Mar 24
Netjes en vlot gewerkt. In goed overleg gewerkt. Eind resultaat prima.
Rob van der S.
14:18 05 Mar 24
Snel en netjes geholpen door goede vakmensen,zeer tevreden.
Michel L.
12:16 05 Mar 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24