Isolatieglas

In een wereld van duurzaam wonen en energiebesparing, spelen ramen hier een belangrijke rol. Door te investeren in geïsoleerde ramen met een optimale isolatiewaarde, draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar bespaart u ook op de stookkosten. Dit zorgt ervoor dat de energierekening omlaag gaat.

Geïsoleerde ramen met een goede isolatiewaarde (U-waarde), zoals dubbel glas of HR++ glas, bieden meer dan alleen een lagere energierekening. Ze verhogen ook het wooncomfort door een stabiel binnenklimaat te creëren. Daarnaast vermindert u geluidsoverlast doordat de ramen beter geïsoleerd zijn met dubbelglas of HR++ glas. De isolatiewaarde / de u-waarde van dubbel glas of HR++ glas hebben daarom meerdere voordelen.

Voordelen van isolatieglas

 • Lagere energierekening:
  Door het verminderen van warmteverlies in de winter en het beperken van warmte-inname in de zomer, zal de energierekening elke maand lager zijn.

 • Waardevermeerdering van de woning:
  Huizen met een hoog energielabel, dankzij een betere isolatiewaarde, zijn aantrekkelijker op de huizenmarkt. Ook stijgt de waarde van uw huis waardoor uw huis voor een hogere verkoopprijs op de markt kunt zetten.

 • Geluiddempend:
  Afhankelijk van de gekozen isolatiewaarde en het type isolatieglas, geniet u ook van geluidsisolatie waardoor geluid van buitenaf meer gedempt wordt.

 • Hoger woon- en warmtecomfort:
  Met isolerend glas heeft u minder last van kou en hitte bij de ramen, waardoor het binnen lekkerder aanvoelt en het binnenklimaat comfortabeler is.

 • Veiliger:
  Isolatieglas is dikker en steviger dan standaard dubbel glas, waardoor uw woning minder inbraakgevoelig is. Ook kunt u investeren in brandwerend isolatieglas.

 • Lagere CO2-uitstoot:
  Minder stoken zorgt voor minder CO2 uitstoot, zo draagt u zonder dat u het door hebt, mee aan een beter milieu.


Soorten isolatieglas

Wanneer u kiest om uw woning of bedrijfspand te voorzien van glasisolatie, zijn er diverse soorten glas waaruit u kunt kiezen. Daarnaast heeft ieder glas een eigen isolatiewaarde (u-waarde).

Dubbel glas:
Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar zijn geplaatst, met een laag lucht of gas ertussen. Het is de meest gebruikte vorm van beglazing en biedt voordelen zoals energie-efficiëntie en geluidsisolatie.

HR glas:
Hoogrendementsglas of HR++ glas is eigenlijk een verbeterde versie van dubbel glas. Dankzij een speciale coating wordt warmte beter vastgehouden, wat ideaal is voor energiebesparing. Bovendien is dit glas niet alleen beperkt tot ramen; het kan ook perfect gebruikt worden voor deuren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de isolatiewaarde van uw glas? Neem dan contact met ons op.

Subsidie voor glasisolatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen? Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor landelijke subsidies. Daarnaast zijn er in veel gemeentes en provincies ook lokale subsidies voor isolatie. Met deze subsidies kunnen woningeigenaren een deel van de kosten terugkrijgen voor investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen, isolatiematerialen of ramen met een betere isolatiewaarde (u-waarde). Meer weten of uw gemeente subsidie geeft voor glasisolatie? Ga hier naar de energiesubsidiewijzer.

Garantie isolatieglas

Wij streven ernaar om u de beste kwaliteit en service. Bij ALL-IN GLAS geloven we in de kwaliteit van onze producten en we willen ervoor zorgen dat u met vertrouwen kunt investeren in isolatieglas.  Bekijk hier onze garantie voorwaarden. 

Vrijblijvende offerte op maat

ALL-IN GLAS is al meer dan 50 jaar een erkend isolatiespecialist en begrijpt dat ieder huis of bedrijfspand uniek is. Vraag vandaag nog een  vrijblijvend een offerte aan of neem  contact met ons op voor advies op maat.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Snel en vriendelijk geholpen met het glas van onze schuurdeur!
Mark van der M.
15:50 18 Jul 24
We zijn blij met het nieuwe glas! Zeer vakkundige medewerkers. Alles is netjes in orde gemaakt en opgelost.
Lilian S.
15:34 18 Jul 24
Goede service, netjes opgeleverd!👍👍
Wilma H.
15:47 16 Jul 24
netjes afgewerkt door vriendelijke man. Goede voormeldingen t.o.a. vooraf. Ben zeer tevreden.
Bob B.
09:34 10 Jul 24
Alles snel en online geregeld en netjes afgeleverd.
Mieke de R.
15:15 09 Jul 24
Onlangs HR++ geplaatst gekregen; keurig vakkundig personeel; efficiënt te werk gegaan in volgorde na elkaar; inclusief 2 Velux kunstof tuimelramen. Inmeten vooraf door hun zelf; ervaring straalt er dan al vanaf. Ga zo door, Henk Jansen
Henk J.
12:53 09 Jul 24
Amazing customer service, dealt with all my questions in a professional and friendly manner. New window has just been fitted and the service was experienced and friendly. A job well done!
Melanie F.
09:46 05 Jul 24
Opmeten, inplannen en uitvoeren van het vervangen van het glas in bestaand keukenraam verliep heel vlot. Ook een goede en correcte communicatie met het bedrijf!
Geert De S.
08:11 03 Jul 24
Keiharde werkers,, vakwerk geleverd. Kost een paar centen, maar dan heb je wat.
Alexander S.
20:04 27 Jun 24
Weer goede service, mooi op tijd en goed resultaat, zoals ik gewend ben, bedankt
Ronald van der G.
12:11 26 Jun 24
Inmeten was iets gecompliceerder vanwege de puntvorm.Vakkundig vervangen door twee vriendelijke mannen.
Henk W.
11:23 26 Jun 24
Precies volgens afspraak geholpen. Snel, deskundig en zeer schoon gewerkt!
Martin B.
10:24 25 Jun 24
Goede afspraken en duidelijke communicatie. Prettig personeel en een prima eindresultaat. Voor herhaling vatbaar bij gelegenheid.
Paul F.
08:54 24 Jun 24
The guys were efficient, polite, and didn’t mind that they had to speak English to me. Very respectful. I really recommend them.
Vladimir Z.
07:38 21 Jun 24
Snel geregeld allemaal. Inmeten dag erna offerte en binnen 3 weken geplaatst. Personeel zeer vriendelijk en werken netjes.
William V.
12:10 19 Jun 24
Vanaf het eerste telefonische contact, de daarop volgende inmeetafspraak t/m. de levering en plaatsing door 2 zeer bekwame, snel werkende, vriendelijke heren zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf!
Janny Van D.
17:21 18 Jun 24
Mannen hebben het netjes gedaan.Zeer zeer tevreden
Angelique vd B.
19:26 14 Jun 24
Erg prettig is alles gegaan. Offerte eerst dmv zelf opgenomen afmetingen voor 14 nieuwe ramen.Prijs was zeer netjes.Hierna inmeter geweest, erg nette man en kwam netjes op tijd ondanks het hondeweer.Daarna nieuwe goedkopere prijs gehad.Vandaag kwamen er 3 monteurs netjes op tijd volgens afspraak.3 Keurige gezellige mannen die duidelijk vakwerk afgeleverd hebben.De ramen zijn goed geplaatst en ze hebben zoveel mogelijk alles netjes opgeruimd.Bij het weggaan schudden ze ook nog even netjes mij en mijn dochter alle 3 de hand.Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Klaas P.
17:02 13 Jun 24
Prettig bedrijf, reageert snel en levert zeer netjes werk.
Simone K.
05:48 13 Jun 24
All-In Glas is een waanzinnige partij en ben erg tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over waanzinnig sterke service, klantvriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd personeel en zijn erg netjes. Daarom zou ik deze partij ook zeker aanraden!
Mello van den A.
21:12 07 Jun 24
Deze klus is mooi geklaard. We hebben afwijkende ramen, maar het ziet er allemaal prima uit. Heel zorgvuldig afgewerkt.
Karin S.
05:45 06 Jun 24
Het werk is goed en netjes uitgevoerd.Alleen een afspraak maken ging wat stroef door 2x afgezegd….
S. C.
11:35 31 May 24
Inmeten, bestellen en plaatsen was echt top. Onwijs blij met het eindresultaat.Tussentijdse updates over verwachte levertijd had beter gekund.
Frank P.
12:28 25 May 24
1 raam in een kunststof kozijn laten vervangen. Van A tot Z alles prima verlopen. Eindelijk een bedrijf die de ICT ook op orde heeft. Ik werd netjes continu per mail op de hoogte gehouden van de status en van wat ik op welk moment kon verwachten. Chapeau!
Laura
13:35 21 May 24