Nette glaszetters? Ze bestaan!

Als je vakmensen inhuurt om bepaalde werkzaamheden in je huis uit te voeren, is de kwaliteit van het werk natuurlijk de allerbelangrijkste factor. Maar of het nu een aannemer is, de schilder of een glaszetter, er is nog een ander aspect dat veel mensen hoog waarderen: netheid. Uit feedback van onze klanten blijkt dat onze glaszetters hun boeltje goed op orde hebben.

Netjes achtergelaten

Zo schreef Deksie een mooie review: ‘Dertien ramen in mijn woning zijn vervangen naar HR++-glas en er is zelfs een kozijnaanpassing gedaan. Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De glaszetters waren snel, vriendelijk en vakkundig. Daarnaast hebben ze alles netjes achtergelaten.’

We zijn natuurlijk heel trots op deze review, maar we zijn vooral blij dat we heel vaak dit soort feedback krijgen. We zien dat veel klanten het waarderen het als onze vakmensen hun werk netjes en opgeruimd achterlaten. Zo tonen we respect voor het eigendom van de klant en dat we ons verantwoordelijk voelen voor de netheid van ons werk.

Weer naar buiten kijken

Ook Marty was blij met ons werk: ‘We zijn heel tevreden met het werk dat Remco, Bas en Jordi hebben geleverd, gezellige mannen! We zijn blij dat we weer gewoon naar buiten kunnen kijken.’

Uiteindelijk is dat natuurlijk ook gewoon wat we doen: zorgen dat mensen er weer warm bij zitten én naar buiten kunnen kijken.

Ramen lappen

Mario schreef: ‘Prima werk geleverd door Ferdy en Eddie. In drie dagen tijd alle 45 ramen van het hele huis vervangen door nieuwe HR++-ruiten. Alles geheel volgens afspraak en secuur en strak uitgevoerd. Daarna schoon opgeleverd en ramen gezeemd. Zeker een aanrader!’

Behalve netheid vinden we ook punctualiteit en professionaliteit van onze mensen belangrijk. Klanten waarderen het wanneer vakmensen op tijd komen en goed voorbereid zijn. Daar hoort wat ons betreft een potje ramen lappen ook gewoon bij.

Verduurzamen

Hans wilde zijn huis verduurzamen: ‘Twee maanden na akkoord op de offerte werden de ramen ingemeten. Weer een maand later was de daadwerkelijke plaatsing. In één dag hadden Remco en Jordi de 38 jaar oude HR-ruiten vervangen door HR++-ruiten, inclusief nieuwe rubberstrips. Ziet er weer strak uit en voelt gelijk een stuk comfortabeler!’

Meer weten?

Wil je net als Hans, Mario en Deksie je huis verduurzamen? En ben je op zoek naar nette, verantwoordelijke vakmensen? Neem contact met ons op via mail of bel naar 030 231 06 94. We vertellen je graag meer.