Zo hou je je als glaszetter weer bezig met je passie.

Glaszetters zijn vakmannen. Vakmannen die blij worden van… je raadt het al: glaszetten! Waar ze geen zin in hebben, is administratieve rompslomp en ontevreden klanten. Bij het glaszettersbedrijf van de toekomst zijn we niet meer bezig met al die randzaken. Onze glaszetters kunnen zich bezighouden met hun passie. In deze blog vertelt glaszetter Ferdy hoe dat bij ons werkt.

Trots

Als glaszetter word ik blij van goed gereedschap en een fijne werkomgeving. Door de jaren heen heb ik kennis van materialen, gereedschappen en apparatuur verzameld en ik wil de juiste tools in handen hebben om goed werk te leveren. Zo kan ik met recht trots zijn op het werk dat ik voltooi, of dat nu bij mensen thuis is of bij bedrijven.

Hoezo, glaszettersbedrijf van de toekomst?

De meeste glaszetbedrijven gaan nog heel traditioneel te werk. Toen Berrie de Kruif, eigenaar van het ALL-IN GLAS van vandaag de dag, eind vorige eeuw de overstap maakte van de politie naar het glaszetbedrijf van zijn schoonvader, werd zelfs de administratie nog op stukjes gips gedaan en lagen de werkbonnen in willekeurige volgorde op de glastafel. Dat gaat een tijdje goed, maar op een gegeven moment leidde dat tot fouten. Berry was alleen nog maar bezig met randzaken, gedoe met personeel, met de planning, en niet meer met het echte werk: glaszetten.

Digitaliseringsslag

Door de inzet van moderne technologie heeft Berry, samen met een compagnon, de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en een enorme digitaliseringsslag gemaakt. Nu kunnen klanten bij ons zelf hun afspraken inplannen. Ze weten altijd waar ze zich in het traject bevinden en op de dag van levering krijgen ze een gerichte tijd door waarop wij langs komen. Mooi voor de klant, maar ook voor ons als glaszetters. De kans dat je bij een blije klant binnenstapt is dankzij die werkwijze behoorlijk groot en daar worden mijn collega’s en ik dan weer blij van. Zo kunnen wij de meest klantvriendelijke glaszetter van Utrecht en wijde omgeving zijn en daar zijn we hartstikke trots op.

Nieuwsgierig?

Ben je glaszetter en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij hét glaszettersbedrijf van de toekomst? Wij hebben een paar hele leuke vacatures! Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek, we zetten graag een steengoede bak koffie voor je.