Glas in lood in Haarlem

In de charmante stad Haarlem, waar geschiedenis en kunst samenkomen, is glas in lood een tijdloze kunstvorm die blijft fascineren. Dit ambachtelijke glaswerk, dat prachtige patronen en kleuren combineert, voegt een vleugje elegantie en historische rijkdom toe aan iedere woning, bedrijfspand of openbare ruimtes.

Onze gecertificeerde glaszetters hebben niet alleen ervaring in glasreparaties en glasisolatie, maar ook in de verfijnde kunst van glas in lood. Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor glas in lood? Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS erkend glasspecialist in Haarlem en omstreken voor particulieren en zakelijke klanten.

Vakmanschap en maatwerk

Glas in lood is een eeuwenoude ambachtelijke kunstvorm die de bewondering wint vanwege zijn schitterende glazen panelen waar kleuren, patronen en licht samenkomen. Deze traditionele kunstvorm heeft diepgewortelde historische banden met Haarlem en heeft een blijvende invloed gehad op de architectuur van de stad.

De techniek van glas in lood wordt vaak toegepast in ramen en deuren, waardoor een extra dimensie wordt toegevoegd. Of het nu gaat om het verfraaien van een bestaand raam of het creëren van een geheel nieuw kunstwerk in glas in lood, wij leveren de tijdloze schoonheid van glas in lood op een efficiënte en professionele wijze, dankzij onze locaties en ervaren glaszetters.

Glas in lood atelier in Nederland

Dankzij onze glas in lood ateliers in zowel Utrecht als Macedonië kunnen we snelle doorlooptijden garanderen, waarbij elk project binnen twee maanden wordt voltooid.

Bij ALL-IN GLAS beschikken we over bekwame vakmensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van glas-in-lood kunstwerken. Of het nu gaat om een schuifdeur, bovenraam of voordeur, we brengen de tijdloze schoonheid van glas in lood op een efficiënte en professionele wijze tot leven, dankzij onze ervaren glaszetters en onze ateliers in Nederland.

Glas in lood reparatie in Haarlem

Schade aan uw glas in lood raam komt nooit gelegen. Een breuk of barst kan zomaar ontstaan door bijvoorbeeld slijtage of gewoon stomme pech.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw glas snel en efficiënt wordt hersteld. Het vervangen van glas in lood gaat verder dan alleen reparatie; het draait om het behouden van een eeuwenoude ambacht. Met meer dan 50 jaar ervaring is ALL-IN GLAS uw vertrouwde partner voor glas-in-lood reparaties in Haarlem. Ontdek hier meer over ons glas-in-lood atelier of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Glas in lood offerte Haarlem

Elk glas in lood project is uniek. Onze experts in glaswerk staan paraat om uw ideeën te bespreken en voorzien u van een offerte op maat. Of het nu gaat om restauratie, reparatie of een geheel nieuw ontwerp, wij streven naar transparantie en tevredenheid bij onze klanten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Eddy van allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:36 23 Feb 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24
Super werk geleverd, goede communicatie vooraf en toen het even tegen zat goed afgehandeld
Remco W.
18:20 21 Dec 23
Prima werk geleverd door All In Glas. Aardige medewerkers. Aan te bevelen!
Ruud Z.
12:24 20 Dec 23
Szyba wymieniona w godzine szybko i sprawnie polecam
Krystian “Makaron” M.
11:13 20 Dec 23
Tevreden met deze bedrijf. De manen dat opdracht hebben geplaatst werkten snel en neetjes en waren vriendelijk.De ruimte werd opegruimd achter gelaten. Communicatie was duidelijk.Kortom raad all - in - glas aan
Ania F.
11:24 17 Dec 23
Netjes en duidelijk afspraken die nagekomen worden. Heel tevreden.
Marlon S.
12:33 15 Dec 23
Goede service en de mensen die langs kwamen werkte netjes en waren vriendelijk
Gino S.
13:49 14 Dec 23
De werklieden kwamen lekker vroeg, waren zeer vriendelijk en beleefd. Netjes gewerkt, het vervangen raam ziet er goed uit. Bedankt nog.Fam van der Niet.
Hans N.
08:36 14 Dec 23
Erg goede service, vakman en keurig opgeleverd. Aanrader!
Max L.
13:44 11 Dec 23
Afgelopen vrijdag heeft All-In Glas bij mij in Diemen op de bovenste verdieping HR-glas geplaatst. Het is super netjes opgeleverd. Ook de voordeur heeft melkglas gekregen. De mannen werkten hard door. leverden goed werk en ruimden alles achter zich op. Een echte aanrader. Groet Esther
fritz B.
16:45 09 Dec 23