Glas in lood in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor glas in lood? Onze gecertificeerde glaszetters in Amsterdam staan voor u klaar voor het plaatsen en repareren van glas in lood. Van restauraties tot op maat gemaakte creaties, wij zijn uw betrouwbare partner. Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS erkend glasspecialist in Amsterdam en omstreken voor particulieren en zakelijke klanten.

Glas in lood laten plaatsen

Glas in lood is een eeuwenoude kunstvorm. Deze techniek wordt veelvuldig toegepast in ramen en deuren, waar het een extra dimensie van schoonheid toevoegt. In Amsterdam is deze kunstvorm populair en wordt deze veelvuldig toegepast in historische panden en moderne woningen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Of het nu gaat om het verfraaien van een bestaand raam of het creëren van een compleet nieuw glas-in-lood kunstwerk, onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor een nauwkeurige en prachtige uitvoering.

Glas in lood reparatie in Amsterdam

Glas-in-lood is gevoeliger voor schade dan modern glas. Barsten of breuken kunnen zomaar ontstaan door drukverschillen, slijtage of gewoon pech. Het vervangen van glas in lood gaat verder dan eenvoudige reparatie; het draait om het koesteren en behouden van een eeuwenoud ambacht. Met zorgvuldige aandacht en vakmanschap kan deze kunstvorm in Amsterdam nog generaties lang bewonderd worden.

Met meer dan 50 jaar ervaring, is ALL-IN GLAS uw betrouwbare partner voor glas in lood reparaties in Amsterdam. Lees hier meer over ons glas-in-lood atelier of neem contact op voor advies op maat.

Snelle service

Dankzij onze glas in lood ateliers in Nederland en Macedonië kunnen we korte wachttijden garanderen, waarbij elk project binnen twee maanden gerealiseerd kan worden. Onze toegewijde gecertificeerde glas in lood zetters waarborgen vakmanschap bij het plaatsen van deze prachtige kunstwerken in Amsterdam.

Of het nu gaat om een schuifdeur, bovenraam of voordeur, wij brengen de tijdloze schoonheid van glas in lood op een efficiënte en professionele wijze tot leven, mede dankzij onze strategisch gelegen ateliers en ervaren glaszetters.

Glas in lood offerte Amsterdam

Wij begrijpen dat elk glas in lood project uniek is. Onze glasspecialisten staan klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een offerte op maat. Of het nu gaat om restauratie, reparatie of nieuw ontwerp, wij streven naar duidelijkheid en klanttevredenheid. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Afgelopen vrijdag heeft All-In Glas bij mij in Diemen op de bovenste verdieping HR-glas geplaatst. Het is super netjes opgeleverd. Ook de voordeur heeft melkglas gekregen. De mannen werkten hard door. leverden goed werk en ruimden alles achter zich op. Een echte aanrader. Groet Esther
fritz B.
16:45 09 Dec 23
Het kan soms even tegen zitten, maar uiteindelijk heeft All-IN glas alles perfect opgeleverd.Daarom uiterst tevreden!
Chris W.
10:42 06 Dec 23
ik ben heel blij wat werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik widen, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanraderde groeten het hulden aan het gouden gouden team
Klaas van der S.
08:59 05 Dec 23
Niks op aan te merken! Duidelijke afspraken die ook zijn nagekomen. Netjes gewerkt. Blij mee!
Karin
18:12 01 Dec 23
Vlot ingemeten en alles netjes verzorgd. Je ziet dat de beste man veel ervaring had en was erg vriendelijk. Heel blij met het resultaat! Dankjewel
Gilly 8.
09:58 28 Nov 23
Mooi gedaan, in goed overleg en flexibel, ook na bijzondere vragen over de planning in combi met andere werkzaamheden. Maatwerk dus!
Peter O.
12:56 23 Nov 23
Super aardige monteurs en hebben ‘t huis netjes achtergelaten. Ook het hele proces vooraf zeer eenvoudig door hun systeem.
Sem K.
11:30 23 Nov 23
Great work from the team, arrived as expected, were extremely friendly and did a great job replacing windows all over the house. Finished within the estimated time and the new windows look great!Only problem was that they left behind quite a mess where the old windows needed to be removed, but luckily mostly just dust and small scrapping so was an easy cleanup.
Sean K.
07:38 23 Nov 23
Zeer tevreden over de snelle service van ALL-IN glas. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Praktische en snelle online omgeving waarin offertes en afspraken tot stand komen! Komende zomer laat ik zeker de rest van mijn glas door All-in glas vervangen!! Spoedservice was ook de meerprijs waard!
Willem Sietse Eertwegh, van D.
11:54 22 Nov 23
Keurig geplaatst door de medewerkers, verder hebben zij alles netjes opgeruimd. Helaas het weer speelde niet erg mee, ondanks dat hebben zij er geen haastwerk van gemaakt.
Gerard T.
14:05 14 Nov 23
Goede kwaliteit, netjes gewerkt, de opdracht duurde helaas wel een stuk langer dan vooraf werd aangegeven.
Arjen J.
13:30 10 Nov 23
Netjes het werk afgemaakt.Begon later? Maar toch heel prachtig de afwerking
Dolf G.
19:51 09 Nov 23
Vakmannen. Ziet er netjes uit. En nog wat off topic tips
Martin E.
15:29 06 Nov 23
Ruit vervangen, keurig uitgevoerd. Het duurde alleen erg lang (periode tussen opdracht en plaatsing bijna 5 maanden)
Clara
14:47 01 Nov 23
Topwerk! Inmiddels al ons glas laten doen.Netjes, betaalbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Kortom een aanrader!
Guus van D.
13:33 01 Nov 23
Ondanks de regen heeft de medewerker normaal doorgewerkt. Hij legde alles goed uit en was vriendelijk.
Hans H.
18:24 31 Oct 23
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het recente werk van [naam van het bedrijf of de persoon] bij het plaatsen van dubbel glas in mijn huis. De resultaten zijn indrukwekkend.De vakmensen waren professioneel en beleefd gedurende het hele proces. Ze beantwoordden al mijn vragen en zorgden ervoor dat alles er netjes uitzag. Ik ben zeer tevreden met hun dienstverlening en kan ze van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar dubbel glasinstallatie.
Dampie
13:09 27 Oct 23
Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Aardige monteur.
Arno van D.
12:47 25 Oct 23
Ja, ze zijn deze keer veel nauwkeuriger te werk gegaan. Deze ruiten konden ze eruit tillen en de grote ruit hebben ze doormidden gesneden. De vorige keer tikte ze de ruiten kapot en lagen er overal splinters.Maar deze keer waren het twee man en gingen ze echt keurig te werk naar ons idee.
Michael van der M.
16:42 23 Oct 23
Netjes op afgesproken tijd. Twee ramen HR++ geplaatst. Afwerking was netjes met de neuslatjes erop. Ziet er prima uit. Beste tevreden.
Richard B.
12:38 23 Oct 23
Zojuist heeft ALL-IN GLAS dubbelglas geplaatst en we zijn zeer tevreden. Goede communicatie, alles strak geplaatst en daarna alles weer netjes achter gelaten.
mark G.
14:15 19 Oct 23