Glas in lood in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor glas in lood? Onze gecertificeerde glaszetters in Amsterdam staan voor u klaar voor het plaatsen en repareren van glas in lood. Van restauraties tot op maat gemaakte creaties, wij zijn uw betrouwbare partner. Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS erkend glasspecialist in Amsterdam en omstreken voor particulieren en zakelijke klanten.

Glas in lood plaatsen in Amsterdam

Glas in lood is een eeuwenoude kunstvorm. Deze techniek wordt veelvuldig toegepast in ramen en deuren, omdat het een extra dimensie van schoonheid toevoegt. In Amsterdam is deze kunstvorm populair en wordt deze veelvuldig toegepast in historische panden en moderne woningen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Of het nu gaat om het verfraaien van een bestaand raam of het creëren van een compleet nieuw glas-in-lood kunstwerk, onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor een nauwkeurige en prachtige uitvoering.

Glas in lood reparatie in Amsterdam

Glas-in-lood is gevoeliger voor schade dan modern glas. Barsten of breuken kunnen zomaar ontstaan door drukverschillen, slijtage of gewoon pech. Het vervangen van glas in lood gaat verder dan eenvoudige reparatie; het draait om het koesteren en behouden van een eeuwenoud ambacht. Met zorgvuldige aandacht en vakmanschap kan deze kunstvorm in Amsterdam nog generaties lang bewonderd worden.

Met meer dan 50 jaar ervaring, is ALL-IN GLAS uw betrouwbare partner voor glas in lood reparaties in Amsterdam. Lees hier meer over ons glas-in-lood atelier of neem contact op voor advies op maat.

Snelle service en onderhoud in Amsterdam

Dankzij onze glas in lood ateliers in Nederland en Macedonië kunnen we korte wachttijden garanderen, hierdoor kan elk project binnen twee maanden gerealiseerd kan worden. Onze toegewijde gecertificeerde glas in lood glaszetters waarborgen vakmanschap bij het plaatsen van deze prachtige kunstwerken in Amsterdam.

Of het nu gaat om een schuifdeur, bovenraam of voordeur, wij brengen de tijdloze schoonheid van glas in lood op een efficiënte en professionele wijze tot leven, mede dankzij onze strategisch gelegen ateliers en ervaren glaszetters.

Kosten glas in lood in Amsterdam

Wij begrijpen dat elk glas in lood project uniek is. Daarom staan onze glasspecialisten klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een offerte op maat. Of het nu gaat om restauratie, reparatie of nieuw ontwerp, wij streven naar duidelijkheid en klanttevredenheid. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Eddy van allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:36 23 Feb 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24
Super werk geleverd, goede communicatie vooraf en toen het even tegen zat goed afgehandeld
Remco W.
18:20 21 Dec 23
Prima werk geleverd door All In Glas. Aardige medewerkers. Aan te bevelen!
Ruud Z.
12:24 20 Dec 23
Szyba wymieniona w godzine szybko i sprawnie polecam
Krystian “Makaron” M.
11:13 20 Dec 23
Tevreden met deze bedrijf. De manen dat opdracht hebben geplaatst werkten snel en neetjes en waren vriendelijk.De ruimte werd opegruimd achter gelaten. Communicatie was duidelijk.Kortom raad all - in - glas aan
Ania F.
11:24 17 Dec 23
Netjes en duidelijk afspraken die nagekomen worden. Heel tevreden.
Marlon S.
12:33 15 Dec 23
Goede service en de mensen die langs kwamen werkte netjes en waren vriendelijk
Gino S.
13:49 14 Dec 23
De werklieden kwamen lekker vroeg, waren zeer vriendelijk en beleefd. Netjes gewerkt, het vervangen raam ziet er goed uit. Bedankt nog.Fam van der Niet.
Hans N.
08:36 14 Dec 23
Erg goede service, vakman en keurig opgeleverd. Aanrader!
Max L.
13:44 11 Dec 23
Afgelopen vrijdag heeft All-In Glas bij mij in Diemen op de bovenste verdieping HR-glas geplaatst. Het is super netjes opgeleverd. Ook de voordeur heeft melkglas gekregen. De mannen werkten hard door. leverden goed werk en ruimden alles achter zich op. Een echte aanrader. Groet Esther
fritz B.
16:45 09 Dec 23