Garantiebepalingen Gelaagd Gehard / Hardglas

Op door ALL-IN GLAS B.V. geleverd en geplaatst hardglas zijn de volgende garantiebepalingen van toepassing:

1. ALL-IN GLAS B.V. garandeert, met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen, gedurende 3 jaar, gerekend vanaf de opleverdata van de glaseenheid, de helderheid en breuk als gevolg van een plaatsingsfout, dan wel een fout in de constructie en/of detaillering. Daar waar de hardglas eenheid is gemonteerd door middel of met behulp van bevestigingsmiddelen en/of eenheden die beweging mogelijk maken, rust op deze artikelen een garantie van 1 jaar.

2. De onder 1 genoemde garantie wordt afgegeven onder de voorwaarde, dat de plaatsing van het hardglas in Nederland door ALL-IN GLAS B.V. is uitgevoerd De afnemer van ALL-IN GLAS B.V. wordt geacht op de hoogte te zijn van alle plaatsings- en onderhoudsvoorschriften alsmede zijn eventuele afnemer(s) van de inhoud daarvan op de hoogte te hebben gebracht.

3. Van garantie is uitgesloten alle schade aan de hardglaseenheid en/of onder 2 genoemde middelen, die het gevolg is van:

– bouwtechnische oorzaken, zoals verzakkingen van het gebouw als het gevolg waarvan zich spanning op het glas voordoet;
– vervorming en/of verandering van de omringende constructie door welke oorzaak dan ook (het uitnemen en herplaatsen van de glaseenheid daaronder begrepen);
– mechanische oorzaken zijn genoemd in de Nederlandse Normen ,
– vertekeningen, zowel bij doorzicht als reflectie als gevolg van eigenschappen, inherent aan glassoorten en/of combinaties, hieronder begrepen vertekeningen als gevolg van toleranties, barometrische drukverschillen, temperatuurverschillen en geografische hoogteverschillen.
– zichtbaar zijn van kleurbanden en/of kleurpatronen als gevolg van polaroidwerking van hardglas, zoals geweld van buitenaf, vergruizen, afslijpen of bijwerken van de eenheid daaronder begrepen;
– het aanbrengen van veranderingen in de structuur van de hardglaseenheid (beplakken met folie of aanbrengen van schilderwerk op het glas daaronder begrepen);
– onvoldoende onderhoud aan de omringende constructie;
– het blootgesteld worden aan chemische invloeden, die de eenheid kunnen aantasten;
– thermische oorzaken d.w.z. breuk als gevolg van spanning, die ontstaan is door plaatselijke, gedeeltelijke verwarming van de eenheid, waardoor grote temperatuurverschillen ontstaan.

4. Geen garantie wordt verleend voor:

– onvolkomenheden/afwijkingen in de hardglaseenheid, dan wel in de samenstellende delen daarvan, die vallen binnen de tolerantiegrenzen genoemd in de Nederlandse normen,
– vertekeningen, zowel bij doorzicht als reflectie als gevolg van eigenschappen, inherent aan de eenheid en/of combinaties, hieronder begrepen vertekeningen als gevolg van toleranties, barometrische drukverschillen, temperatuurverschillen en geografische hoogteverschillen.

5. De garantie houdt in dat, in geval er binnen de garantietermijn, zonder dat één der bovenstaande beperkende of uitsluitende voorwaarden van toepassing is, zo spoedig mogelijk een identieke vervangende hardglaseenheid wordt geleverd en geplaatst door ALL-IN GLAS B.V. de vervangen eenheid wordt gegarandeerd gedurende de resterende periode, geldend voor de oorspronkelijk geleverde eenheid.

6. Gevolgschade, d.w.z. alle schade die niet rechtstreeks op het geleverde/geplaatste hardglas betrekking heeft, komt niet voor vergoeding in aanmerking.

7. Aan dit garantiebewijs kunnen slechts rechten worden ontleend of kan beroep op garantie worden gedaan mits ALL-IN GLAS B.V. volledige betaling van het factuurbedrag heeft ontvangen.

8. Claimen van garantie. De garantiehouder is verplicht eventuele schade zoveel mogelijk te beperken en binnen 5 dagen na het constateren van de gebreken daarvan melding te doen aan ALL-IN GLAS B.V., onder vermelding van werkadres.

9. Inspectie geschiedt door inspecteurs van ALL-IN GLAS B.V.. Indien uit inspectie blijkt dat betreffende claim beoordeeld kan worden als een zuivere claim worden geen inspectiekosten in rekening gebracht. In overige gevallen worden de kosten van de inspectie in rekening gebracht.

10. Daar waar in dit document hardglaseenheid of eenheid wordt genoemd, gelden deze voorwaarden eveneens voor de gelaagd geharde eenheden, alsmede de daartussen aanwezig zijnde folie(s). Voor overige garantiebepalingen/leveringsvoorwaarden verwijst ALL-IN GLAS B.V. naar de bij de opdrachtgever bekend zijnde Algemene Voorwaarden.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Goede snelle service, perfect op maat, makkelijke en goede communicatie via e-mail, betaling via mail, top geregeld!!! Ze hebben het goed voor mekaar! All in voor All In Glas!!!
Guido van den B.
15:29 12 Apr 24
Monteur was netjes op tijd en werkte zeer netjes en accuraat. Nadien werd alles netjes opgeruimd en meegenomen. Zeer professioneel. Eenvolgende keer zal ik zeer zeker weer voor ALLINGLASS kiezen.
Jan R.
17:43 10 Apr 24
Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Werk netjes afgeleverd. Boel aangeveegd dus prima werk.
Ben van der P.
12:24 09 Apr 24
allinglas heeft het netjes opgeleverd , ook alles netjes opgeruimd , zeer tevreden
Dick Van W.
09:10 05 Apr 24
Goede service, goede communicatie, glas mooi teruggeplaatst.
Yas
09:09 05 Apr 24
Vriendelijke en bekwame glaszetters. Netjes en vlot gewerkt, ruit vakkundig geplaatst, afgekit en schoongemaakt.
Mathijs Van De W.
11:56 29 Mar 24
Prima geregeld allemaal.Duidelijke communicatie en goed werk!
Axel van Venrooij (A-pollo A.
11:22 18 Mar 24
Zeer goede en duidelijke communicatie. Optijd, geen verassingen en zeer vriendelijk! Ontzettend tevreden!!
Jacqueline B.
17:43 15 Mar 24
Goede ervaring. Vanaf het moment van eerste kontakt snel een offerte mogen ontvangen en na goedkeuring ongeveer een 5 weken later de vervanging van enkelglas naar HR++ glas op de eerste verdieping en begane grond. Al met al is alles netjes geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat.
Dick H.
16:17 08 Mar 24
Netjes en vlot gewerkt. In goed overleg gewerkt. Eind resultaat prima.
Rob van der S.
14:18 05 Mar 24
Snel en netjes geholpen door goede vakmensen,zeer tevreden.
Michel L.
12:16 05 Mar 24
Snelle service en goede communicatie. Achterdeur is van dubbelglas voorzien en ziet er netjes uit.
Judith Terpstra-de B.
15:24 22 Feb 24
Heel tevreden met het resultaat. Ziet er heel strak uit en er is heel netjes gewerkt. Ook de communicatie vanuit het bedrijf was erg goed.
Bert van de K.
09:10 19 Feb 24
Eddy, Ferdy, Belardo hebben heel mooi werk geleverd. Aardige jongens die alles netjes achter hebben gelaten!
Alex C.
20:26 09 Feb 24
Heel fijn bedrijf, ondanks de drukte heeft men mij toch snel kunnen helpen, hartelijk dank !
Steenhouwerij J.
15:48 09 Feb 24
They were fast to answer any email and were just in time for the scheduled times we have made.The wooden frame of the glass was not 100% aligned where they meet with the angles and that bothers me a bit but besides that everything is good. Workers were kind and fast. Same for customer service.
Joyce F.
16:14 06 Feb 24
Zeer tevreden na het plaatsen van het nieuwe raam in de woonkamer. Wij hebben donkere kozijnen, ze hebben de glaslatten/kit in de zelfde kleur gedaan zelfs waar het oude raam zat hebben ze het donker gemaakt. Vriendelijke mensen die snel en goed werk leveren.
Demy H.
09:50 05 Feb 24
Super. Hele aardige, kundige glaszetter. Zo gepiept!
Jacqueline Van B.
09:36 02 Feb 24
Prima service: snel offerte ontvangen en netjes glas geplaatst.
Jacqueline D.
16:21 31 Jan 24
Service is bijzonder goed. Van begin tot einde alles goed en makkelijk geregeld. Van afspraak maken online, bevestiging en daadwerkelijk langs komen alles wasallemaal dik in orde. Monteur was zeer vakkundig en heeft goed werk geleverd.
Bob de J.
13:52 30 Jan 24
Alles is keurig netjes vervangen en voorzien van nieuwe glaslatten. Alles afgekit en alle rommel opgeruimd. Je ziet bijna niet dat ze geweest zijn. Top
Marcel L.
12:14 30 Jan 24
Dubbele beglazing keurig geplaatst afwerking prima. Het afval opgeveegd en de rommel meegenomen. Nette beschaafde medewerkes. Met deze vrieskou geen pretje om op 3 hoog buiten te werken. Koffie heeft ze warm gehouden.Raad deze firma zeker aan.
A. de V.
19:39 17 Jan 24
ik ben heel blij wat een werd van verschil, de mensen zijn zeer vakkundig en heel aardigik kon ze vragen wat ik wilden, en allen kaal deelen geworden werden netjes in de grondverf gezet tot zelf de glas laten zijn gegrond beslist een aanrader
Klaas van der S.
14:34 17 Jan 24
Heel tevreden met de plaatsing van de ramen en netjes werk geleverd top👌👍
Erik Z.
10:27 16 Jan 24