Coronarichtlijnen

Graag vragen wij uw aandacht voor de corona situatie en de hieraan gerelateerd richtlijnen die ALL-IN GLAS t.a.v. het uitvoeren van onze werkzaamheden hier op nahoudt

Als u een afspraak heeft staan, zal deze zonder tegenbericht gewoon worden uitgevoerd.

De Nederlandse regering heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met coronavirus COVID-19. Uiteraard heeft bij ALL- IN GLAS de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot onze werkzaamheden. Onderstaand uitleg over onze maatregelen.

Onze monteurs bij u op locatie
Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft gezondheid en tewerkstelling. 


– De monteurs dragen een mondkapje tijdens hun werk
– Onze monteurs doen autonoom hun werk
– Onze wagens zijn uitgerust met papieren bekers en lepeltjes voor het drinken van koffie
– Als wij een handtekening van u nodig hebben, zal de monteur de papieren voor u neerleggen 
– Gebruik een eigen pen om te tekenen
– Al onze monteurs hebben desinfecterende handgel in hun auto om na elk bezoek de handen te kunnen desinfecteren.


In onze vestiging

In onze vestiging hanteren wij het coronabeleid zoals door de overheid is bepaald. 
Dit betekent dat op dit moment de winkelfunctie gesloten is . Bestellingen kunt u via de email doen en afhalen is alleen op afspraak.

Wanneer de winkelfunctie wel geopend is houdt dit in dat u voor binnenkomst een geldig corona toegangspas moet laten zien (QR code of anderszins) en beperken wij fysiek contact alsook het hand-op-hand contact.

U wordt geholpen aan de balie, maar met gepaste afstand. Betaal daarom zoveel mogelijk met pin of met de mobiele telefoon. Onze vestiging heeft strenge richtlijnen voor fysiek contact. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen, houden van afstand en reinigen van de balie. Toiletbezoek door buitenstaanders in ons bedrijf is tot nader order niet mogelijk. 

Bestellen? 
Probeer bestellingen zoveel mogelijk via mail of telefonisch te doen. Hiermee kunnen wij leveringen plannen en voorkomen we dat u lang in onze vestiging verblijft. Ook daarmee beperken we fysiek contact.

Tot slot
We verwachten vooralsnog geen problemen met het uitleveren van bestellingen en diensten of bereikbaarheid van de vestiging. Ook bij ons gaan zaken soms wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We zijn en blijven met alle medewerkers van ALL- IN GLAS hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers ALL- IN GLAS