Glas in lood in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor glas in lood? ALL-IN GLAS is een gecertificeerde glaszetter in Utrecht, gespecialiseerd in glas in lood plaatsen en repareren. Onze expertise omvat niet alleen kleine reparaties en restauraties, maar ook het creëren van glas in lood in diverse stijlen en het aanpakken van grootschalige, monumentale renovaties. Al meer dan 50 jaar is ALL-IN GLAS erkend glasspecialist in Utrecht en omstreken voor particulieren en zakelijke klanten.

Glas in lood laten plaatsen

Glas in lood is een ambachtelijke kunstvorm waarbij stukken glas in loden strips worden geplaatst om unieke patronen en afbeeldingen te creëren. Deze techniek kan o.a. toegepast worden in ramen en deuren. In Utrecht is deze kunstvorm populair en wordt veelvuldig toegepast in historische panden en moderne woningen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Of het nu gaat om het verfraaien van een bestaand raam of het creëren van een compleet nieuw glas-in-lood kunstwerk, onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor een nauwkeurige en prachtige uitvoering.

Glas in lood atelier in Utrecht

Doordat wij een glas in lood atelier in Utrecht en Macedonië hebben, kunnen we korte wachttijden verzekeren, waarbij elk project binnen twee maanden gerealiseerd kan worden.

Bij ALL-IN GLAS hebben we gecertificeerde glas in lood zetters in dienst die vakmanschap waarborgen bij het plaatsen van deze prachtige kunstwerken. Of het nu gaat om een schuifdeur, bovenraam of voordeur, wij leveren de tijdloze schoonheid van glas in lood op een efficiënte en professionele wijze, dankzij onze locaties en ervaren glaszetters.

Glas in lood reparatie in Utrecht

Soms kunnen glas in lood ramen beschadigd raken door bijvoorbeeld storm, ongelukken of ouderdom. In dat geval is glas in lood reparatie door gecertificeerde glaszetters essentieel om de schoonheid en integriteit van het glas in lood te behouden. Onze glaszetters in Utrecht staan paraat om deskundige reparaties uit te voeren. Wij begrijpen het belang van een vakkundige reparatie van glas in lood en zorgen ervoor dat het werk naadloos aansluit op het oorspronkelijke ontwerp.

Glas in lood offerte Utrecht

De kosten voor glas in lood reparatie kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de schade en de complexiteit van het werk. ALL-IN GLAS biedt transparante prijzen en zal altijd vooraf een duidelijke offerte verstrekken. Wij streven naar betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw glas in lood reparatie in Utrecht of neem contact met ons op voor meer informatie.

BEKIJK HOE ANDERE KLANTEN ONZE SERVICE EN KWALITEIT HEBBEN ERVAREN EN GEWAARDEERD.

Snel en vriendelijk geholpen met het glas van onze schuurdeur!
Mark van der M.
15:50 18 Jul 24
We zijn blij met het nieuwe glas! Zeer vakkundige medewerkers. Alles is netjes in orde gemaakt en opgelost.
Lilian S.
15:34 18 Jul 24
Goede service, netjes opgeleverd!👍👍
Wilma H.
15:47 16 Jul 24
netjes afgewerkt door vriendelijke man. Goede voormeldingen t.o.a. vooraf. Ben zeer tevreden.
Bob B.
09:34 10 Jul 24
Alles snel en online geregeld en netjes afgeleverd.
Mieke de R.
15:15 09 Jul 24
Onlangs HR++ geplaatst gekregen; keurig vakkundig personeel; efficiënt te werk gegaan in volgorde na elkaar; inclusief 2 Velux kunstof tuimelramen. Inmeten vooraf door hun zelf; ervaring straalt er dan al vanaf. Ga zo door, Henk Jansen
Henk J.
12:53 09 Jul 24
Amazing customer service, dealt with all my questions in a professional and friendly manner. New window has just been fitted and the service was experienced and friendly. A job well done!
Melanie F.
09:46 05 Jul 24
Opmeten, inplannen en uitvoeren van het vervangen van het glas in bestaand keukenraam verliep heel vlot. Ook een goede en correcte communicatie met het bedrijf!
Geert De S.
08:11 03 Jul 24
Keiharde werkers,, vakwerk geleverd. Kost een paar centen, maar dan heb je wat.
Alexander S.
20:04 27 Jun 24
Weer goede service, mooi op tijd en goed resultaat, zoals ik gewend ben, bedankt
Ronald van der G.
12:11 26 Jun 24
Inmeten was iets gecompliceerder vanwege de puntvorm.Vakkundig vervangen door twee vriendelijke mannen.
Henk W.
11:23 26 Jun 24
Precies volgens afspraak geholpen. Snel, deskundig en zeer schoon gewerkt!
Martin B.
10:24 25 Jun 24
Goede afspraken en duidelijke communicatie. Prettig personeel en een prima eindresultaat. Voor herhaling vatbaar bij gelegenheid.
Paul F.
08:54 24 Jun 24
The guys were efficient, polite, and didn’t mind that they had to speak English to me. Very respectful. I really recommend them.
Vladimir Z.
07:38 21 Jun 24
Snel geregeld allemaal. Inmeten dag erna offerte en binnen 3 weken geplaatst. Personeel zeer vriendelijk en werken netjes.
William V.
12:10 19 Jun 24
Vanaf het eerste telefonische contact, de daarop volgende inmeetafspraak t/m. de levering en plaatsing door 2 zeer bekwame, snel werkende, vriendelijke heren zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf!
Janny Van D.
17:21 18 Jun 24
Mannen hebben het netjes gedaan.Zeer zeer tevreden
Angelique vd B.
19:26 14 Jun 24
Erg prettig is alles gegaan. Offerte eerst dmv zelf opgenomen afmetingen voor 14 nieuwe ramen.Prijs was zeer netjes.Hierna inmeter geweest, erg nette man en kwam netjes op tijd ondanks het hondeweer.Daarna nieuwe goedkopere prijs gehad.Vandaag kwamen er 3 monteurs netjes op tijd volgens afspraak.3 Keurige gezellige mannen die duidelijk vakwerk afgeleverd hebben.De ramen zijn goed geplaatst en ze hebben zoveel mogelijk alles netjes opgeruimd.Bij het weggaan schudden ze ook nog even netjes mij en mijn dochter alle 3 de hand.Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Klaas P.
17:02 13 Jun 24
Prettig bedrijf, reageert snel en levert zeer netjes werk.
Simone K.
05:48 13 Jun 24
All-In Glas is een waanzinnige partij en ben erg tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over waanzinnig sterke service, klantvriendelijk, behulpzaam en gekwalificeerd personeel en zijn erg netjes. Daarom zou ik deze partij ook zeker aanraden!
Mello van den A.
21:12 07 Jun 24
Deze klus is mooi geklaard. We hebben afwijkende ramen, maar het ziet er allemaal prima uit. Heel zorgvuldig afgewerkt.
Karin S.
05:45 06 Jun 24
Het werk is goed en netjes uitgevoerd.Alleen een afspraak maken ging wat stroef door 2x afgezegd….
S. C.
11:35 31 May 24
Inmeten, bestellen en plaatsen was echt top. Onwijs blij met het eindresultaat.Tussentijdse updates over verwachte levertijd had beter gekund.
Frank P.
12:28 25 May 24
1 raam in een kunststof kozijn laten vervangen. Van A tot Z alles prima verlopen. Eindelijk een bedrijf die de ICT ook op orde heeft. Ik werd netjes continu per mail op de hoogte gehouden van de status en van wat ik op welk moment kon verwachten. Chapeau!
Laura
13:35 21 May 24